Nie jesteś zalogowany na forum.
*ostrożnie jedząc swje pianki, stwierdział że już więcej nie zje bo się napchcała*
fajne! od dawna nie mogę wymyślić żadnej sensownej kołysanki...
*slucha zrac pianki i patrzy przez chwile n aNarire a potem ciska piankami w obie lwice*patrz.Kiara i Natira*
-wojna na podu....eeee..pianki!!!*wrzeszczy i dalej ciska nimi we lwice*XD
*naśmiewa się* Hej,kupy kłaków! Zabijcie mnie tymi piankami jeśli możecie!!! *leci na nią cała seria pianek - wystarczy tylko otworzyć pyszczek*
*zaczela cos robic na boku nagle wyciagnela taka niewielka zniezke z posklejanych ze soba pianek i cisnela nia w Kiare*
-Kiara kieszen narozna!!!8wrzasnela i zucila snierzke z pianek w strone lwicy i wybuchla smiechem*
*zuca pianka mi i wkoncu przestaje i zaczyna spiewac 'I wonna be like other girls'*
*a piosenka brzmi tak: http://www.youtube.com/watch?v=JRq_LZpP … ed&search= *
*cichaczem podjada pianki porozwalane wokół*
ŁAAAA!!! *rozrzuca pianki i ucieka ile sił w nogach*
Aaaa! Nienawidzę tego! *wkurza się na maksa i goni za Natirą*
*odpycha Natire lapami od Anes i biegnie za lwica wkoncu chwyta ja i trzyma*
-ja cie obronie Anes*mówi spokojnie i daje Anes cale opoakowanie (jeszcze nie otwarte) Anes i sie usmiecha a potem zerka na Natire na pare sekund i puszcza Anes i kladzie sie kolo niej nuca 'I wanna be like other girls' *
Było fajnie...a teraz jest jeszcze lepiej *mówi z pełnymi ustami i mruga do Jackie*
*szczezy sie radosnie i bierze giga opakowanie pianek*
-teraz jest jeszcze lepiej*mówi i patrzy na Anes*
-drugie jest gratis!!*mówi i wyciaga jeszcze jedno giga opakowanie pianek*XDXDXD
*broni Anes przed Natirą*
*chwyta Kiare i sadza kolo siebie i daje jej opakowanie pianek*
-masz i sie ciesz!*mówi i sie szczezy*XD
*napchana piankami usiluje cos powiedziec ale jej nie wychodzi wiec juz nic nie mówi tylko wrzera pianki*XD
zaczyna mnie mdlić po tych piankach....
*podaje Anes kubek z goraca czekolada i zie szczezy a potem sama bieze sobie kubek z goraca czekolada i zaczyna pic*XD
*zastanawia sie a potem niepewnie podchodzi do Natiry z kubkiem czekolady (goracej)*
-chcesz??*pyta niepewnie podajac jej kubek*
*wywalila kubek za siebie i wrucila do Kiary i Anes i zaczlea na scianie robic cienie, zrobila jak cienisty wilk bije sie z lwem i opowiadala przy tyum legende o czarnej lwicy*XP
*dalej opowiada i pokazuje sceny robiac cienie na scianie*XD
*dołącza się do zabawy Jackie i udaje drugie "coś"*
*dalej opowiada i razem z Kiara przedstawiaja cala historie na scianie przy pomocy cieni*XD
a jest to historia o dwóch braciach...
..dwóch braciach...(ogldal ktos film dwaj bracia ??)których w dziecinstwie rozdzielono*XD
ja nie!
//szkoda fajny film //
*dalej przedstawiaja opowiesc przed jakze liczna publika (patrz Anes)*
*usypia w trakcie opowieści*
*chrapie*
*chrapie jeszcze głośniej*
*lunatykuje i wpada na Anes*XD