Nie jesteś zalogowany na forum.
Hmmm. Lori, proponuję uaktualnienie drzewa, w sensie wrzucić jakąś lepszą - większą wersję z poprawionymi poziomami pokoleń, łatwiej się będzie rozeznać kto jest d kogo i do kogo można jeszcze kogoś doczepić.
Sachara, ja i Nit możemy być Twoimi rodzicami (Jeśli chcesz) .
Dziecko ? Bez ślubu ? czego wy uczycie ...
Cóż, ja za moją siostrę Swalę (tym bardziej Nita ) nie odpowiadam. Oj siostra, siostra...
Ślub będzie, już go z Nitem od jakiegoś czasu planujemy. xD
No proszę! O dzieciach się mysli a lub ogłasza 2 dni później. Nieładnie, nieładnie xD
Ale fajnie że przybędzie kolejna "szczęsliwa rodzinka" ^^
Swala, pewnie, że chcę-o ile oczywiście wy chcecie . Super! Ja się baaardzo cieszę
Ostatnio edytowany przez Sachara (2011-02-27 11:05)
Proszę:( niech ktoś będzie moimi rodzicami i rodzeństwem siostra mnie opuściła i nie wiem czy nie żyje czy po prostu odeszła.
Szukam rodziców i rodzeństwa. Prooooszę, chciałabym mieć rodzinę .
Ashley i Lejla - obydwoje szukacie rodzeństwa więc może nim zostaniecie? ^^
Rawr!
Dobry pomysł Nit. Jeszcze tylko rodziców trzeba znaleźć
Ja szukam jakiejś rodzinki (tia chyba nikt nie chce być siam).
Nie wiem z kąd pochodze. Wędruję przez całą pustynię i szukam swych rodziców, którzy mnie porzucili jak byłam amłym lwiątkiem. Nie wiem czy miałam rodzeństwo czy nie. Po prostu tego nie pamiętam
Ludzie czy sarmin może być moją kuzynką ... Tatek *patrzy na nita*
Ale żeby była kuzynką to musi być córką Nati lub Iba i Miki - ja nie mam nic przeciwko temu tylko ktoś z nich musi się zgodzić
Rawr!
rodziców którzy mnie porzucili jak byłam lwiątkiem
Sory, ale ja nikogo bym nie porzucił... spytaj Nat
może tak- ty spałeś ktoś ją podkradł i wychował a ona myśli że to jej realni rodzice
Daj spokój... zbyt naciągane (bym był aż taką gapą ) Co innego Nat
chyba że tak ! Nat to w sumie niezły pomysł... niech to tylko przeczyta (w cożeśmy ją wrobili O_O)
Cóż... z Nat to nigdy nic nie wiadomo... może się okazać, że jest dzieckiem Nat i metalowego pudła (wiem, że dziwne, ale Nat jest dziwna )
A w takim razie z kim jesteś, z drewnianym pudełkiem? Mniejsza. Czyli zgadzasz się, by Sarmina była Twoją córką, czy nie?
Szukam rodziny siostrę braci i rodziców
Nalia, może spytaj Sarminy, czy by nie chciała być Twoją siostrą
Nalia... rozpisz może coś szczegółowiej, albo radzę PRZEJRZYJ POPRZEDNIE STRONY TEMATU to dowiesz się kto jeszcze jest sam.
Nalia, jeśli chcesz to możesz być moją siostrą, bo w ogóle to właśnie szukam siostry lub brata, a przy okazji dobrze by było też mieć jakichś rodziców.:)
P.S.- pare stron dalej w tym temacie było wiele lwic szukających partnera. Jeżeli którejś z was nie przeszkadza że jetsem nowy, to niech odpisze.
Odwołuję, jestem już z Sacharą
P.S.2-Nit, Swala czy jeśli będzie ten wasz ślub też mogę "przyjść"?
Ostatnio edytowany przez Lazareth (2011-05-07 19:18)
HEHEHE, Prawdopodobnie przegapiłeś jeden temat: http://forum.krollew.pl/viewtopic.php?id=788
ich ślub był już dawno.
Cóż szkoda, byłem tego dnia jakiś przymulony. Każdemu się zdarza, szczególnie że miałem ciężki dzień.
Ostatnio edytowany przez Lazareth (2011-05-08 20:19)
Kuzynku...ty zawsze jesteś przymulony, nie chciałbyś byc moim forumowym bratem?
Dobra.To jesteśmy braćmi.I nie jestem zawsze przymulony! Tylko rano i jak jestem zmęczony. A pozatym Avatara bys se naprawił. Widać ci tylko oko , wąsa i kawałek nosa.
Lazareth możesz być moim bratem