Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Grał ktoś? Świetny FPS i chyba najlepszy istniejący na PS2, zarówno rozgrywka jak i grafika miodzio:
[html]<iframe title="YouTube video player" width="640" height="510" src="http://www.youtube.com/embed/g0gs5Er3gMU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]
Nie zapominajmy, że PS2 ma 64bitowy procesor 299MHz, kartę graficzną 150 MHz z 4 MB RAM oraz 32 MB pamięci RAM więc twórcy gry wycisnęli z niej wszystko co się da i chyba nawet więcej, 200% normy po prostu ^^
Długość gry... mamy zaledwie osiem misji, ale są one na prawdę długie Drugą misję przechodziłem 1h 20min + powtórzenie misji od respawnu daje prawie 2 godziny (a grałem na "normalu" i zaliczyłem jedynie 9/12 zadań [ale wrogów wykosiłem wszystkich xD]).
Polecam, świetnie się gra
PS. Gra wygląda znacznie lepiej w rzeczywistości niż na filmikach
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Miałem "Black'a" 2 dni po jego oficjalnej premierze i po pierwszych godzinach grania byłem wbity w kanapę po samą ramę
Jak na tamte czasy gra byłą jakościowo fenomenalna. Pamiętam jak fantastycznie wyglądało otoczenie podczas wymiany ognia Tynk sypiący się ze ścian, któremu towarzyszył gęsty dym/kurz, iskry rykoszetów, huki wystrzałów - demolka na całego. Komu się śniło, że można tak wszystko rozwalić i to z taką klasą
Jakimś wybitnym fanem FPP nie jestem, ale zdecydowanie "must have" na ps2.
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
Strony: 1