Nie jesteś zalogowany na forum.
Witam wszystkich nowych i starych! Obyście zostali z nami na zawsze
Oj Sach... ale wtopa... Znamy się miesiąc, a jeszcze się nie powitaliśmy Ib jestem (choć to już chyba wiesz )
Witam wszystkich nowych... Czujcie się jak u siebie
witam wszystkich jestem Lejla
Hej! Miło cię widzieć na forum mimo tych komplikacji (W imieniu Administracji przepraszam).
Miło poznać, mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawić.
Witaj Lejla, można Ci mówić Lej?
Jestem Ib(ilis) jeden z moderatorów tej strony.
Fajnie, że jest ktoś nowy
możecie
Hej Lej xD Życzę udanego pobytu na forum i szybkiego zaaklimatyzowania się
Rawr!
hej lejla miło Cię poznać-mam na dzieję , że na forum ci się spodoba ))
Ej no, nie ma tak! Jak Ib się przedstawia stanowiskiem to ja też!
Więc: jestem Lori, znana również jako Lori-Chan i jestem Moderatorem Globalnym Stada Lwiej Ziemi.
A ja jestem ta co Moderatorowi Globalnemu Stada Lwiej Ziemi zrobiłam avek xD (jak nie widać)-jeszcze raz miło poznać
To ja jestem Hale - ta lubiąca wnerwiać ludzi
hale to lubimi robić to samo
Cześć Lejla, Lej, Lili! Jestem Kora i cieszę się, że zawitałaś na forum! Obyś została już z nami!!!
Witam nową koleżankę zapraszam do aktywnego pisania. Może na początek przedstaw wszystkie swoje opinie na temat filmu i jego elementów w http://forum.krollew.pl/page.php?id=7140 ?
Witaśki, mówcie mi lil albo jak chcecie (różne mam nicki)
Coś osobie w dwóch słowach? Raczej małomówna gadzina ale dość rozrywkowa
Witaj na SLZ Ib jestem, jeden z modów... co tu więcej powiedzieć? ... Że czepiam się postów krótszych niż cztery wyrazy
Dżem Dobry Lil! Bardzo miło Cię poznać.
Jam jest Lori-Chan (BudyńKing ;D), moderatorka globalna forum Stada Lwiej Ziemi, a także wyznawczyni Latającego Potwora Spaghetti (ok, tego nie musiałam mówić ).
Mam nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej i będziesz się dobrze bawić, a w razie kłopotów - zawsze służę pomocą
Witam Lili, miło że zdecydowałaś się przyłączyć do Stada !
Hejka Lil! Witam Cię na forum i zapraszam do przeżycia niesamowitych przygód z nami.
Witam wszystkich nowych! Czujcie się jak u siebię w domu
Hajka Lil fajnie że jesteś
Witajcie fani TLK! Bardzo się cieszę, że istnieje takie miejsce jak to. Widzę po postach, że są tu bardzo fajni ludzie więc chętnie będę odwiedzać was tutaj.
A ja się cieszę, że rejestrują się nowi Zwłaszcza z taką opinią o nas (wszak miło usłyszeć).
Jam Ibilis, wielki... no dobra, średni moderator, szanowany... a raczej pragnący szacunku członek Stada.
Cześć!! a ja jestem Saki zwykły użytkownik o niezwykłych pomysłach i szczerej gadce
Dzięki za powitanie. Jak już mówimy coś o sobie, no to może i ja coś dodam. Nie jestem zbyt gadatliwa, ani nie wymyślam fajnych historyjek, ale myślę, że całkiem nieźle radze sobie w rysowaniu. Cieszę się, że w końcu będzie z kim pogadać na jeden z ulubionych tematów.
Witam Sufurio, widzę, że wniesiesz coś nowego do naszej grupy
Witam was! Obserwuję to forum już od jakiegoś czasu i widzę, że macie tu fajną atmosferę.
Jestem nie poprawnym melomanem więc chętnie pogadam o wszelakiej muzyce z wyszczególnieniem tej z KL .
Jako, że jestem tu nowy to WITAM wszystkich!
Obserwuje was od dobrych 2 lat (choć znalazłem was przypadkiem :p) i jakoś teraz dopiero zdecydowałem się na dołączenie. Ogólnie to jestem dość sceptycznie nastawiony do wszystkiego jako, że przez ostatnie lata to w życiu naprawdę sporo doświadczyłem. Lubię często krytykować innych (głównie ich twórczość), ale sam potrafię przyjąć krytykę chociażby była ona bolesna więc mam nadzieję, że nikt się za to na mnie nie obrazi. Chociaż nie mam zbyt wielkiego talentu graficznego to mam doskonały wzrok grafika i to właśnie w tej tematyce będę najwięcej męczył inne lewki. Mam nadzieję, że przy okazji sam rozwinę u siebie jakieś ukryte talenty.
PS. Wpadłbym do was dużo wcześniej, ale zawsze gdy chciałem to rejestracja była wyłączona.
Witam w stadzie i cieszę się, że pomimo przeciwności losu w końcu do nas dołączyłeś
Rawr!