Nie jesteś zalogowany na forum.
*Wyjmuje maski przeciwgazowe* Baczność, na moją komendę: Maski ... włóż! *wkłada maskę* Rany... ale ciężko w tym oddychać...
*Jakoś wciska na głowe maske w czasie komendy Iba* Racja... Szszszzz... Ledwo.. szszszzz... łapie odech szszszzz
Trudno oddychać... szszszszsz..... ale się nie...szszsz.... potrujemy...
*Westchnęła puszczając ogony przyjaciół i podeszła do dziwnej padliny* Z kąd szszszsz....ona się...szszszsz... tu wzięła? szszszsz...
Szzszs! Co za *&@^% ($^@ maska! (xD) *podbiega do nich* To wygląda jak zwłoki smoka... albo dinozaura..
Albo... szszszsz... *zrobiła efektowną pauze* albo to zwłoki kosmity!! szszszszsz...
Brr.. Nawet szszszszzs nie mów... *przyjrzała się zwłokom znowu z jeszcze większym obrzydzeniem*
Dziwne szszsszszssssz.. że w ogóle szszsszszssssz.... to tu jest szszszszsz.
Szszsz... Coś myślę...szszsz... szszsz... że to coś ...szszsz... to antylopa bongo ...szszsz... poddane działaniu tego kwasu... szszsz... może lepiej stąd pójdźmy ...szszsz.
Szszszsz... Popieram szszsz twój pomysł. Szszszz Chodźmy... szszszsz..
*Olewa totalnie nakazy grupy /bo i kto mi może coś nakazać / olewa maskę, podchodzi i starając się zignorować smród zanurza pazur w cieczy po czym... bierze łyka.*
Eee......szsz....eeee....szsz..... Królowo, jesteś pewna, że..szsz...dobrze robisz?...szsz...
*Po krótkim mlaśnięciu zesztywniała i zaczęły sie drgawki.*
E.. pewnie żartuje-chodźmy -*zwraca się do grupy*
Sachara szszszzszzsz... poczekaj szszszsz... *Podeszła do królowej patrząc na nią badawczo* szszszzsz... nie jestem.... szszszsz... pewna czy to.... szszsz żarty...
Co robić, co robić... szsz... już wiem ...szsz... *wyciąga środki na wymioty* to ją uratuje... szszsz...
blee szszszsz... *Lekko szturcha lwice* Co z toba? szszszsz...
Szszsz... lepiej niech się ...szsz... pozbędzie tego świństwa z organizmu ...szsz... *Podaje nieprzytomnej Kiarze sól glauberską* zostało ...szszsz... poczekać. Zabierzmy ją ...szszsz... stąd. *Zaczyna ją nieść jak najdalej od kwasów.*
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2011-03-28 17:12)
*gromki śmiech rozdarł ciszę* :ucieszny: :awesomecat: Heheheeeeh.. *łapie oddech* Kochani, daliście się nabrać, nie wiem co to za płyn, ale całkiem niezły.
*podchodzi ostrożnie do cieczy* Kiaru! Szszzsz Ale to są szszszsz jakieś płyny ustrojowe szszszsz.. tego czegoś!
Chcesz bym zawału dostał!? .....szszszszsz....
...szszsz... a nawet jeśli smaczne, ...szszsz... to i tak dostałaś już ...szszsz... ode mnie środki na ...szszsz... wymioty...
o żesz... przepraszam na chwilę... *Przez chwilę z krzaków było słychać nieapetyczne odgłosy...*
*Odetchnęła z ulgą ale gdy tylko Kiara poleciała za krzaki odwróciła wzrok* szszsz... to była duzą szszszszz dawka? *Uśmiechnęła się do lwa*
*Śmieje się na głos* - A NIE MÓWIŁAM!!!
Dosyć spora... szszszsz.... mała nie uratowałaby jej życia, jeśli by to naprawdę ją zatruło... szszsz... powiedzmy...szszszsz.... że trochę sobie poczekamy ...szszsz...
Achaa szszszsz... *Usiadła na ziemi wpatrując się w padline*
*Przyjaciele sobie czekają..., krzaki sie trzesą.*
*podśpiewuje coś pod nosem*
*nagle z padliny wylazły jakieś larwy. :blee:* C..Co to!? *cofnęła się gwałtownie*
Nie wiem ale Pumba by to z chęcią zjadł xD
Rawr!