Nie jesteś zalogowany na forum.
...czyli który lew, lub lwica, z uniwersum Króla Lwa ( liczą się też komiksy, książki itp. prócz postaci fanowskich ) jest według was najbrzydsza/brzydszy? Dlaczego?
Nuke?! Ale ja kocham Nuke ^.^ Może dla innych wyda się to dziwne ale bardzo lubię Nuke i szkoda mi było gdy zginął...
Login na FH : Nadra5
Taki pokrzywdzony przez los, niedoceniony bumelant chcący, by choć raz go doceniono. Trudno go lubić, bo jakiś taki antypatyczny.
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-11-13 18:34)
W wyciętej tylko scenie. Mistrzu Yoda.
//Sory, nie mogłem się powstrzymać//
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-11-13 19:15)
Tej co bodaj w ciekawostkach była. Jak umierał, to Nuka stwierdził, że wreszczie zwrócił jej uwagę ( i umarł szczęśliwy).
http://www.youtube.com/watch?v=j1Nbt9Mr-Ss&translated=1 tutaj , jest to o co chodzi. Ciekawa jestem czego to wycieli...
Fakt, Nuka nie był najatrakcyjniejszy fizycznie, ale było w nim coś, co sprawiło, że go naprawdę polubiłam.
A co do wycięcia tej sceny nie mam pojęcia. Może zrobili to, by Nuka nie znalazł rzeszy naśladowców? "Matka nie zwraca na mnie uwagi, to idę skoczyć z mostu. " ... Dzieciaki generalnie myślę, że same by tego tak nie odebrały, a ten tekst mógł je na to ukierunkować. Z kolei starsi, domyślniejsi widzowie rozumieją już, iż to niewiele wskóra.
Ostatnio edytowany przez Kam (2011-01-01 17:25)
Zira - wyglądała i zachowywała się częściowo jak wybrakowany lew (w znaczeniu samiec ) za dużo męskich hormonów czy jak?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Cóż, momentami jest bardziej męska od Nuki . A pręga na jej głowie kojarzy mi się trochę z resztką grzywy
Hehe, nie tylko tylko tobie ^^
Nuke?! Ale ja kocham Nuke ^.^ Może dla innych wyda się to dziwne ale bardzo lubię Nuke i szkoda mi było gdy zginął...
Ja też go lubię.
Wg mnie najbrzydszą postacią jest Sarabi i Mufasa i trochę Kovu.
Hmm... moim zdaniem akurat wyszli ok. Za to Nuka jest jakiś taki... dziwny. Ale o gustach się w sumie nie dyskutuje.
//A i witaj na forum.//
Nimara napisał/a:Nuke?! Ale ja kocham Nuke ^.^ Może dla innych wyda się to dziwne ale bardzo lubię Nuke i szkoda mi było gdy zginął...
Ja też go lubię.
Wg mnie najbrzydszą postacią jest Sarabi i Mufasa i trochę Kovu.
Kovu, jakby inaczej, najlepiej wszystko na niego zrzucić : <<<
Najbrzydsza była Zira, o. ^^
Sarabi była nieprzystojna :<
Kovu... cóż, nie mój typ ale ujdzie ;D
A Nuka był po prostu niezadbany ^^
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Sarabi i Mufasa? Co wy od nich chcecie? Weźcie pod uwagę fakt, że nie są młodymi lwami, ja bym powiedziała, że są raczej starsi już, gdyby byli ludźmi mogliby mieć ok. 50 lat. Sarabi była piękną, dumną lwicą.
Za najmniej "piekną" uważam Nalę.
Ostatnio edytowany przez Axel (2011-04-06 09:46)
A ja uważam że Nala wygląda lepiej od swojej córki.
Nit, i tu trzeba Ci przyznać duuuużą rację
http://www.lionking.org/~timduru/tlk/sp … 14_007.JPG
Obie są brzydkie, to fakt, ktorego się trzymam.
Nuka-Niezadbany i brzydki...
A jeśli chodzi o Nale to jakoś mi sie podoba, na pewno bardziej od Kiary
wężowa mama
@Kora - wydaje mi się, czy na tym screenie co dałaś mają zbyt długie szyje?:
http://www.lionking.org/~timduru/tlk/sp … 14_007.JPG xD
Tak jest na serio w filmie I co się dziwić, że tak głupio wyglądają (nawet pomijając ich miny ) .
Ale tylko w SP, dla mnie ten film zawsze był dziwny. Teraz widzę że i z anatomią mieli w tej części problemy, pewnie nie mieli przed sobą żywych lwów przy rysowaniu tak jak to było w KL1
Pewnie, w ogóle ostatnio oglądałem KL2 i chyba rozgryzłem co skopali... Ale o tym kiedy indziej napiszę.
OK, tylko nie zapomnij. Ja ostatnio KL2 w całości oglądałem z pół roku temu albo i jeszcze dawniej
No właśnie w zeszłym tygodniu oglądałem w całości bo sprawdzałem, czy mój fon wytrzyma 1,5h filmu //ba baterii zostało na powtórne obejrzenie //
Ale skończmy ten lekki offtop
Nuka to fakt, bo jest głupkowaty, trochę za bardzo. Poza tym wygląda jak wyleniała szczotka.
Dorzucam jeszcze rafiki, zawsze mnie trochę irytował, a wyglądu to w ogóle za grosz.
A od Nali mi psik!
Tytuł monarszy zobowiązuje Zobacz jak wygląda królowa angielska xD
P.S. i tak jest najlepsza