Nie jesteś zalogowany na forum.
Ale nuuuudy * wkurza się i wskakuje do jeziorka xD *
*wynurza się ze swą piękną grzywą - czemu się nie odmieniłam? -pochwili się zmienia spowrotem w lwiczkę*
Ostatnio edytowany przez Sachara (2011-04-08 21:55)
Widzisz Sach... jesteś na tyle małym lwiątkiem, że różnicy nie widać...
*wskoczyła szybko do jeziora, Po kilku sekundach wynurzyła się w "standardowej" postaci u dokładnie otrzepała się z wody*
*Idąc w ślady innych weszła do wody zamieniając się spowrotem w lwice* O wiele lepiej...
nikt nie zauważył, że gdy wyszliśmy z wody i krople wody spadły na trawę to ona dziwnie pozieleniała... i są kwiatki
*wskoczyła do wody i ciemnozielone oczy LWA zamieniły się w ciemnoniebieskie oczy LWICY.* Jak dobrze być sobą...
zgadzam się w 100 procentach
*unikając spoglądania w staw zajrzała głębiej za jego drugi brzeg.* Idziemy tam? *wskazała łapą wilgotną jaskinię*
jestem za *podnosi łapkę*
Nie czekając na resztę odpowiedzi wskoczyła na małą łódkę i ponagliła przyjaciół*
Nie wiem, czy to dobry pomysł... ale jak idziecie, to i ja pójdę...
ja tu zostaje! * płynąc przez wode małe zielone czułenko, zmieniło się w ogromny czerwony statek *
/Czy ja prosiłam aby mnie nieść ? Napisałam że jakoś czołgam się za wami/
Oj dobra... Zamiana wyglądu na chwilę nie jest taka straszna...
*Wskakuje do wody, starając się jej nie napić, bo nie wiadomo jak może zmienić nasze "wnętrze", gdy dopłynęła do statku złapała się trapu i wskoczyła na pokład.* Nie wiem gdzie to płynie, ale wolę razem z wami... Eee... co taki wzrok... czy... ?
O NIE wyk MOJA GRZYWKA ZNIKNĘŁA !!! Nie mam ani jednego włosa na głowie...
/I co z tym zrobicie, mam na myśli podtext tej przemiany /
*W ostatniej chwili wskoczyła na pokład nie dotykając przy tym wody* Płyne z wami *Spojrzała na królową* ymm...?
//Hmm... ten podtext... zaczynam się Ciebie bać... //
Królu...królo...król... kimkolwiek jesteś... eee... yyy.... *Traci przytomność, wypada za burtę... unosi się na powierzchni... Zmienia się w lwicę...* //Nie, nie znowu...xd//
*gapi się na lwice i wskakuje wesoło do wody -->jest lwem (again!)*
//A może by mnie ktoś odłowił?//
*Dalej unosi się na wodzie... Zmienia się z powrotem w lwa... I znowu w lwicę... I znowu w lwa... I znowu w lwicę...*//
*Hihra się na głos. Zaczepia..lwa...lwice...Iba na drabinkę i wciąga spowrotem*
Ib wszystko ok? *Pomaga Sach wnieść go na pokład*
*Gdy go wyciągnięto, był pod postacią lwicy. Jest nieprzytomny/na... //rany, nie wiem jak pisać //*
Oby Ibcia się za chwilę się obudziłą *zaśmiała się* O, dopływamy.
*Budzi się* Eee... Co się stało? Czemu wyglądam jak lwica? I kim jest ten wygolony lew? *wskazuje na Kiarę 0*
Nie przemęczaj się, Ibcia. *z trudem powstrzymuje śmiech* To przecież nasz wspaniały król Kiaruch 0.
To może jeszcze do kompletu królowa Kowówna? A teraz powiedzcie mi, co mam zrobić by być znowu lwem? //Częściowa utrata pamięci //
*popchnęła lwicę za burtę. Ta Wyskakuje z wody otrzepuje się i wypluwa (jako lew) resztki zaczarowanej wody*
Aha... czyli unikać tej wody... Zapamiętam. *Zaczyna się myć z niezwykłą dbałością.*
śmieje się z lwa, ale nie zauważa, że sama ma grzywę
Siostrzeniec mi się trafił... Hmm... *Klepie Sachara (Suchara? ) po grzywie*
Tak ciociu pewnie - *robi pocieszną minę, spuszcza głowę i lekko nią kiwa klepiąc ibę po plecach*
*otrzepując się ochlapała Iba zmieniając go w lwicę*
//AGAIN!!!//
Jesteś niemożliwy... wa... wiesz co mam na myśli... *Próbuje się przywrócić do normalnej postaci, znowu spada z łodzi. Wynurza się jako lew. Zmienia się w lwicę, i znowu w lwa... i znowu w lwicę* Teraz przy wychodzeniu muszę wybrać właściwy moment... *Zmienia się w lwicę... i z powrotem w lwa. Wspina się, ale nie zauważa, ze ogon mu wisi tuż nad wodą. Pierwsza z brzegu fala może mu zrobić niespodziankę.*