Nie jesteś zalogowany na forum.
*Widząc przemiane Iba opadła na ziemie wybuchając śmiechem*
Co Cię tak bawi? Że nagle urosłaś? ... czemu mam taki piskliwy głos? //xd//
*Dalej leżac podsunęła się do niego, łapała łapami za policzki przyjaciela i lekko ścisnęła kołysząc* Taki mały Ibek, puci puci *Znowu zaczęła się śmiać*
Puszczaj *Zaczyna się wyrywać, ale wiadomo jakie ma szanse...*
*widzi małego Ibcia* JJJJaki sweetaśny!!!! *rzuca się do przytulania *
Kora, puść mnie!! *Wyrywa się bez skutku * przynajmniej charakterem nie zdziecinniałem...
//Jasne! Zaraz pewnie wyskoczysz z tekstem: "Bo mi potargasz grzywę" //
Ib, weź już zostań taki na zawsze!!!
//Nie, nie wyskoczę, przecież mnie nie myjesz... prawda?//
Fajnie by było, ale mam córkę... w tej chwili starszą ode mnie!
//Co sądzicie, o tym, by stworzyć temat w którym każdego cofa do lwiątka? Jak są chętni, to założę //
//Emotka http://www.lwiaprzygoda.cba.pl/images/s … raz(1).png z LP //
//Ho ho, nie myję, ale od tego przytulania może Ci się "grzywa" potargać //
Powiemy Hale, że jesteś jej młodszym bratem, a Waszego ojca gdzieś wcięło
// JESTEM ZA//
//I całe szczęście, bo bym się dopiero wyrywał //
//A temat zaraz założę //
Ty chyba sobie żartujesz... co ona sobie o mnie pomyśli? Że jej zrobiłem braciszka i uciekłem?
To nie fair - foch i reserwed!!! Ja jestem lwiątkiem więc mogę być tylko lwiątkiem i nastolatkiem!!! I to jeszcze męskim nastolatkiem
Co się tak obruszyłaś Sach? *do Iba* Możemy wymyślić lepszą wersję. Zrobiłeś im braciszka, a potem zginąłeś pod kopytami Gnu.
Bardzo śmieszne... i tak zabrzmi to jakbym był totalnym...
No, ale chciałeś im zrobić braciszka, by sprawić im radość //xd// Ale Cię Gnu zabiły. Albo nie! Hieny! Tak będzie dramatyczniej!
Daj spokój, powiedz lepiej jak to odkręcić...
Oddawaj! Teraz ja go chce poptrzytulać! *Wyrwała Korze Ibka dalej się śmiejąc*
Sam puszczaj, bo mnie zaprzytulacie na śmierć... //Takie lwiątko to ma dobrze //
Ale jesteś taki słodzutkii *Ścisnęła go jeszcze mocniej kołysajac we wszystkie strony*
*Wyrywa się, ale jest bez szans* Puszczaj!! //Tia, jak jesteś mały, to tego nie lubisz, a jak dorosły, to one nie lubią xD takie życiowe spostrzeżenie z amerykańskich filmów //
No nie tarmoś się tak... *Mruknęła prawie go dusząc* //xd //
*Już nie ma siły się wyrywać* A masz chociaż pomysł jak to odkręcić?
Sprubujmy... *Kucnęła nad wodą i zanurzyła małego lewka, trzymała go tak przez chwilę gdy nagle poczuła wielki ciężar i także spadła do wody. Wyszła po przemianie ale zaraz zanurkowała po czym usiadła na brzegu w swojej postaci. Była pewna, że się udało*
*Wychodzi...* Może i jestem dorosły... ale nie przypominam sobie bycia lwicą... jako normy... *Znowu włazi do wody. Wyłazi jako lew (dorosły)* No nareszcie!! //xd//
No.. *Westchnęła kladąc się na plecy* Chodź... nie miałabym ci za złe... gdybyś jeszcze został lwiątkiem
No nie, musiałeś wrócić do tej formy? *skwaszona mina*
A co? Źle wyglądam? Cóż... to że jako lwiątko byłem ładny to osobna sprawa
//i skromny //
tak źle wyglądasz wiesz wolałam jak byłeś mały --- Foch i
*Mruknęła coś niezrozumialego dalej leżąc*
Co powiedziałaś Sam? Możesz powtórzyć? Bo nie zrozumiałem...
//Sach, jak Ci się nie podobam, to możesz mi zrobić avka na którym młodziej wyglądam (skoro wyglądam na starego )//
//hahaha to juz nie mozna zrobic focha? ?? I nie wyglądasz staeo^.^//
właaaśnie