Nie jesteś zalogowany na forum.
*Wpycha Saki do wody* Może teraz Ci przejdzie...
Przeszło *jako lew z intonacją robota*
*Wrzuca ją (go?) jeszcze raz do wody*
n-ie w-aż si-ę.. I-b-ili-s-ie
Dłuższe posty *_*
A co się tak trzęsiesz?
Mi się tu już nudzi - kraina dziwna... chodźmy z tąd ^.^
dobra... *wskakuje do wody i zauważa drugie jeziorko w pobliżu. biegnie tam.. wskakuje i zamienia się w ... Królika?*
Ale dokąd, możesz mi powiedzieć?
co dokąd? Do tego jeziorka!! A gdzie niby .
W sensie chcesz się stać lwem? Jaja sobie robisz? //xd//
Nie! patrz widzisz tą plamę na horyzoncie!??? to drugie jezioro jak się jest w nim to się jest innym zwierzęciem, a jak wychodzisz to już jesteś znów lwem!
Hmm... a jakim zwierzęciem chcesz być?
KOSZATNICZKĄ :awesomecat:
tak tak tylko i wyłącznie taa
Koszatniczką? W sensie chcesz być myszą?
Tak to dobry pomysł Sach *Oblizuje się zacierajac łapy* To wręcz wyśmienity plan... Idź odrazu xDDD
TAAAK- o nie wiem co ci po łbie chodzi, ale wbrew pozorom koszatniczki są sprytne :awesomecat:!
Tak... ale Sam też należy do sprytnych... a ma jeszcze przewagę fizyczną, że tak to ujmę... //Bądź co bądź nawet lwiątko (nie mówiąc o dorosłej lwicy/lwie) jest większe //
I samczne *Dodaje w myśli* Tak, tak xD To kiedy idziesz?
*myśli-"hahaha mam pomysł powiem że zamienie się w koszatniczkę a zrobie się smokiem- muahahaha" wchodzi ale zamienia się w ... GEPARDA!!!"
Nie! A gdzie je... Znaczy koszatniczka?! *Zapytała geparda smutno* xD
Grrrawr ale zaczepiście... a koszatniczki w Andach szukaj! *biegnie szybko zadowolona (biega wokół Sam)* Ale wiesz jak coś to ja już tą krainę rozpracowałam- tam masz bagienko przenoszące do dowolnego miejsca na świecie na 15 min- wystarczy?
księżyyc ;333 *Drze się skacząc do bajorka. Po chwili ląduje na grzbiecie Sach (czyli geparda) i oboje spadają* Tak, racja xD
kocham cię za to zawsze chciałam być na księżycu* drze się na bez grawitacyjnym polu*
-No tak a tu znowu pusto.
*Rozgląda się*
-Ani widu ani słychu
*Odwraca się i odchodzi*
Sarm, przecież cały czas tu jesteśmy x"D *Drze się do idącej lwicy* Ach... Sorki *Zeszła z geparda(Sach)* Ten teleport, to nie był dobry pomysł :>>
Zgadzam się w stu procentach *otrzepuje się a na ziemię spada kilka cętek*
Ja też chce się w coś zmienić *Wskakuje do błota i wychodzi jako... chomik xDD* Piiii Kurde, ale mam wielkie zęby
HEHEHE *ktoś rży* Kto się kurczaki wielkanocne zmienił w konia?!
ym... I tak nic nie widze po za tą trawą! *Krzyknęła piskliwym głosem. W końcu była malutka, jak to chomiki *
O! Przekąska! * Schyla się i podnosi Sam.* Akurat byłem głodny. :evilsmile: