Nie jesteś zalogowany na forum.
Witajcie oboje, jestem Ib, mod, strasznie się czepiam jeśli idzie o krótkie posty i post pod postem, ale pomijając swoją czepialskość, to staram się być ok.
Witam Feothar ! pisz i krytykuj ile chcesz, byle konstruktywnie
Witam, cześć i czołem! ;D zapewne niektórzy mnie kojarzą xD z innych for jak np. Wataha Cienia i inne takie mam nadzieję, że tu nie będę tak "świrować" >w<
Witaj witaj Mnie pewnie już znasz
Witam Mia! Cieszę że zechciałaś się nam przedstawić. a teraz.... PISZ ^_^
Hej Mia, witam na forum ^^
Rawr!
Cześć dla Helbi, Feo i Mii! Witka, Kora jestem, a tą tu oto Mię już znam
Witam wszystkich miło mi was poznać !
a właśnie co do mojego nicku czytałem Regulamin i jeżeli Administratorzy nie będą z niego zadowoleni proszę napisać czy możecie zmienić nick ?
Witam, niestety, prosiłabym o wybranie innego nicku napisz do mnie PW i zmienię login.
Hej
No niestety trzeba, bo gdyby nie to mielibyśmy z 5 użytkowników nazywających się Nala/Kiara/Kovu/Simba. Pół biedy w normalnym pisaniu, gorzej w NLS: "-Nala! -Tak? -Nie ty, ta trzecia!" xD
Rawr!
Witaj, widzę że PW dotarło Nicka już Ci zmieniłem na ten co chciałeś //Na LP mi podał //
Witam wszystkich nowych! : DD
//Dodaj jeszcze jeden wyraz Ib//
Cześć, jestem Lazareth.
Witaj, jestem Ibilis, jeden z modów i wyjątkowo mnie drażnią posty krótsze niż mające cztery wyrazy, ale tym razem, Ci odpuszczę
Witaj Lazareth miło mi cię poznać
Hejka Laz (mogę tak do Cb mówić?)
Cześć, jestem Lazareth.
Cześć!
Jestem Mesho! Mów mi Mesh, Meso a jak wygodniej Poszperaj po forum a na pewno znajdziesz coś dla siebie.
To ja tez się przywitam
REKLAMA
Jakby co polecam Ci wątek z muzyką
PO REKLAMIE
Witam, cieszę się z nowego członka i widzę że już ostro wzialeś sie do pisania, Oby tak dalej!
A ja się głupia nie przywitałam :onie: Witaj Lazareth, miło mi poznać, jestem Kora, żyj spokojnie w naszym Stadzie.
Cześć wszystkim, jestem Mateso, w realu jestem kuzynem Lazaretha,on mnie też zaprosił tutaj.
Witaj miło cie poznać fajnie że do nas dołączyłeś
No to fajnie Jestem Ib, mod, czepiam się krótkich postów i to chyba wszystko
Cześć jestem Kito:) i jestem tu nowy.
//Połącztłem posty. Ib//
Jakby co to mnie Lazareth zaprosił
//Na przyszłość: Edytuj posty. Ib//
Witaj Kito, jestem Ib (reszta jak w poście przed Twoim )
Witaj Kito widzę że Lazareth nie próżnuję
siema, to ty jesteś piotrek? Laz mówił że tesz sie rejestrujesz, mówił tez że zaraz będzie, ma jakiś problem z logowaniem
Witam was obydwu, mam nadzieje że bedziecie sie tu czuli tak dobrze jak ja. A jeszcze jedno, fajny nick Mateso z suahili cierpienie, pasuje do ciebie.
Ostatnio edytowany przez Lazareth (2011-05-09 20:00)
Te cierpienie to mi bardziej przypomina jego `tesz`. o;
Ale wg to czeee, ave, yo i co tam jeszcze.
Witam nowych, zapraszam do pisania ^^
Rawr!