Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
W 2011 r. do kin wychodzi nowa produkcja Disneya - Gnomeo i Julia.
Bohaterami, opartego na dramacie Williama Szekspira filmu "Gnomeo And Juliet", są ogrodowe krasnale. Historia dotyczy dwóch skłóconych rodów, które mieszkają niedaleko siebie.
Bajka będzie w 3D,a piosenki wykona Elton John ,który zaśpiewa utwór ''Hello,Hello'' w duecie z Lady GaGą.
Tutaj możecie zobaczyć zwiastun
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp? … a&mi=10447
Narazie jeszcze nic więcej nie wiadomo,ale co sądzicie o tym filmie? Hit czy kit?..
Login na FH : Nadra5
heh może być ciekawie chociaż nie raz miałem dowód tego że pomimo różnicy w granej jak i śpiewanej muzyce ludzie zawsze się dogadają i potrafią stworzyć świetne kawałki......A film podobno ma być komedią z tego co słyszałem
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Ciekawie się zapowiada, chociaż do kina bym na to nie poszła.. Za kilka(naście) Miesięcy napewno będzie możliwość zobaczenia go na YT...
'Nie jestem katem do wynajęcia, ani obrońcą sierot. Jestem wiedźminem'
' Rzygam swoim życiem. Rzygam swoim wstydem i poniżeniem. Rzygam swoim zaangażowaniem i odrzuceniem. Rzygam brakiem odwagi i nadgorliwością. Wyrzyguje siebie na świat'
Mam podobne zdanie jak Nhemea. Chodzę do kina gdy wiem, że jakiś film jest lub będzie świetny. Ale wolę sobie na spokojnie oglądać w domu. Takie filmy nawet 2 miesiące po premierze są już w internecie.
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Zapowiada się ciekawie xD Ja tam lubię piosenki Gagi : D
Dla mnie to jest głupia bajeczka dla tych co już nie mają co oglądać.Głupio zrobiona, żarty nie są śmieszne,fabuła się nie klei,Wszystko jest takie suche....
Oglądałem to i wyłączyłem w połowie bo jeszcze chwila i oglądając to [coś] wydłubałbym se oczy łyżeczką.
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Tak!
To jedna z najmarniejszych adaptacji jakiejkolwiek prozy.
Ogolnie nie widzialam nigdy w takiej roli gnomow.
Jedyne trzy plusy to: Grafika, dobranie dubbingu i ta dziwna zaba.
Mozna sie posmiac ale trofeum to to nie dostanie.
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
A ja uważam, że jest to świetna bajka dla ludzi starszych, bo ja oglądając to z dziećmi na zimowisku i czając wszystkie teksty się uśmiałam, a one... no śmiały się z innych rzeczy, które mnie nie śmieszyły. Ale plus za "glebozgryzarke" : D
Strony: 1