Nie jesteś zalogowany na forum.
*Musieli wyglądać jak położone na sobie flaczki . Spojrzała na dół i nie mogła się nadziwić ja Ib umie się spłaszczyć* //xd//
*Z trudem oddycha* To już wszyscy, tak?
Raczej tak. *rozgląda się na boki.* Dziwne, nigdzie nie ma Nita. Szkoda.
-Wyglądacie... niemoralnie :trollface: *leży sobie niedaleko nich* -Ale ja na Iba raczej nie pójdę, mam wartę. Poleżę tu sobie i pomyślę trochę... xD
Rawr!
Nit noo... Chodź do nas xD *Prosiła lewka 'psimi' oczkami*
Niemo... jak? Co to znaczy? *Z trudem wytrzymuje, ale z ciekawości dał radę się odezwać*
*Ździwiona spojrzała na Nita po czym szepnęła do Iba* Pewnie spiskuje z UFO xD
-Niemoralne... no jak to Ib, nie wiesz? To znaczy... to znaczy... no jak jeden starszy lew zobaczył zebrę i antylopę leżące podobnie jak wy to powiedział że to niemoralne... a co to jest UFO? Jakieś robaki?
Rawr!
O_O *Wybałusza gały* UF-FO? ... ... Wypuścicie mnie! Nie chcę by mi zjadł mózg! //xd//
To takie zielone żywe coś co... yyy... w sumie to nie wiem co to... xD Ib, nie wierć się bo kanapke zniszczysz.
//xd ciekawe ile osób będzie mnie miażdżyć w wersji finalnej //
*Przestaje się wiercić, bo nie ma już siły* Za dużo Was... nie wstanę...
Nie musisz wstawać... *Uśmiechnęła się* No to jak, Nit. Wchodzisz?
*Uspokaja się* Zaraz Nit.... to co to znaczy?
-No ... yyy... już mówiłem... no jak trochę podobnie jak wy leżały na sobie zebra i antylopa to jeden z dorosłych lwów powiedział że to niemoralne...
Rawr!
//LOL//
Yyyy... że robienie kanapki to dorośli nazywają niemoralnym?
A może chodzi o to, że... to inne znaczenie - super pomysł, ciekawe..? xD
-Kanapki są smaczne, a ten dorosły powiedział to takim głosem co się mówi nim jak się czegoś nie lubi...
//xDD//
Rawr!
A może poprostu nie lubi dżemu w kanapce... ? xD
Może... a może nie podobało mu się, że kanapkę robią tylko dwie osoby włącznie z miażdżoną? *Powoli przywykł do nacisku*
-Ale tam obie osoby wyglądały na zadowolone
Rawr!
//xd //
Hmm... a może chciał się przyłączyć do kanapki, a mu nie pozwolili ze strachu, by ich nie zjadł?
-Może... mi tam jakoś nie przeszkadza nie bycie kanapką :-)
Rawr!
Ale widać on bardzo chciał... //xd//
-Nie wydaje mi się... *skacze na kanapkę* -niemoralnie!
Rawr!
Ugh... *Leżą teraz już na nim cztery inne lwiątka...* To zaraz, kto jest czym w tej kanapce?
-Niewygodnie mi tu
*zeskakuje*
Rawr!
No wiesz Nit? To ja też. *zeskoczyła z Sam*
-Ale przecież to Ib będzie najwygodniejszy bo jest... duży, największy z nas wszystkich i ma dużo mięśni xD
Rawr!
Ja bym powiedziała, że nie mięśni tylko... futra. xD
-Tak, kudłaty ten Ibilis xD
Rawr!