Nie jesteś zalogowany na forum.
Tia... zemści się na mnie nieświeża karma dla lwów
-Jeśli to stara karma dla lwów to zemści się również na wszystkich w twoim otoczeniu xD
*odsunął się trochę, niezauważenie od Iba xD*
Rawr!
Raczej nic takiego dziś nie jadłem
-Mam taką nadzieję... *mówi nieufnie* -Czyj ruch?
Rawr!
Nie wiem... *wyjmuje Colę i zaczyna pić*
*daje Nitowi nieco czereśni* Proszę. Ibu, masz jeszcze jedną puszkę? :>
-Ale puszkę coli czy karmy dla lwów? Bo tego drugiego ma pewnie sporo
Rawr!
//xD// Coli oczywiście. Najlepiej zero.
-Zero jest niedobra x| Zero smaku xD Kora, rzucasz?
Rawr!
Ale mniej kaloryczna *rzuca kostką i po raz kolejny przechodzi przez start.* Jee! ^^
Troche kalorii ci nie zaszkodzi *Spojrzała na szczuplutką sylwetkę lwicy z uśmiechem* Teraz ja *Rzuciła kostką i stanęła na szansie ''pomogliście malować Rafikiemu baobab, dla wszystkich graczy 600'' xD* A teraz dziękujcie : D
Teraz ja *rzuca kostka* -kasa społeczna ... *wyciąga kartę*
*Rzuca kostką* Szansa... Stawiasz wszystkim napoje Dobrze że mam jeszcze Colę. *Wyciąga puszki* Częstujcie się. A właśnie Kora, słodziki dodawane zamiast cukru wzmagają uczucie głodu i używa ich się przy tuczeniu, więc nawet przy Twojej szczupłej sylwetce bym Ci odradzał
Ja i tak wypije xD *Jednym haustem wypiła zawartość puszki*
To zwykła Cola, więc nie masz się co przejmować *Wyciąga jeszcze dużą butlę Sprite'a* To ja jestem Sprite. Ktoś chętny by być pragnieniem? Jak tak, to go zaraz ugaszę
*Zaśmiała się cicho po czym podała kostke Nitowi* Twoja kolej
Ostatnio edytowany przez Sambirani (2011-06-09 19:15)
Nie ma chętnych? To sam się ugaszę *Wypija pół butli*
*bierze i rzuca* -Sześć pól... jezioro na złej ziemi czyli ostatnia nie wykupiona posiadłość, kupuję!
Rawr!
Ja to chciałem kupić...
To kto teraz się rusza?
Evil a po nim Kora... *Z nudów policzyła swój majątek*
A to w takim razie trza poczekać. Chce ktoś? *Nadstawia butelkę Sprite'a napełnioną do połowy*
Po co się pytasz.. *Uśmiechnęła się prosząco :awesomecat:*
-Ja mam jakiś napój od Rafikiego, powiedział że jest "wyskokowy" cokolwiek by to znaczyło. Wyżej się po nim skacze czy co? xD
Rawr!
Pewnie tak... xD Ale czy to bezpiecznie brać napoje od Rafikiego? xD
-Po niektórych się lepiej widzi kolory duuuuuuużo lepiej *powiedział przeciągle*
Rawr!
Odradzam, po jednym jego napoju niebo było w paski jak zebra... Choć nawet fajnie wyglądały te lwice tańczące hula ..
-To ty też widziałeś te lwice hula? *robi zdziwioną minę*
Rawr!
Nom... a potem to one zaczęły mi dawać napoje w kokosach... mówię Ci takie smaczne... zupełnie jak to co Rafiki mi dał wcześniej do picia... potem świat lekko mi zawirował... a potem sam nie wiem co się działo, ale obudziłem się wykończony...
-A nie, to nie te same - moje mi nie podały żadnego napoju. Pewnie wszystko wypiłeś
Rawr!
Pewnie tak... ale już nie pamiętam...