Nie jesteś zalogowany na forum.
Dyskusje na temat tytułu.
Mamy do dyspozycji:
-The Lion King 0 "Father & Sons"
-TLK 0 "Dwaj Bracia"
-TLK 0 "Początek"
-TLK 0 " KRĄG ŻYCIA KOŁO ZATACZA"
-TLK 0 "POCZĄTEK"
-The Lion King "Beginning"
-TLK 0 "Begginning history"
-TLK 0 "Początek historii"
-TLK 0 "Decyzja Ahadiego"
-TLK 0 ''Before Mufasa''
-TLK 0 "Zanim on się narodził"
A wymyslilam jeszcze jeden tytul ale nie wiem czy wam sie spodoba XDXDXD
-TLK 0 ''Before Mufasa'' // tlumaczenie TLK 0 ''Przed Mufasa''
Śmierć przychodzi nagle, nieproszona. Nawet nie zdążysz się obejrzeć a ona już tu będzie.
nom tez dobre <-----Do NatiryXD
ale mi chodzilo o to ze przeciez w pierwszsej czesci rrola Lwa przeciez Mufasa jest napoczatku ktolem a pod koniec staje si nim Simba wiec tytul odnosi sie do tego co bylo zanim mufasa zostal krolem i mial syna Simbe XDXDXD
Śmierć przychodzi nagle, nieproszona. Nawet nie zdążysz się obejrzeć a ona już tu będzie.
nie za dlugie??ale fajneXD
a moze: ''Begining of the biginings'' ----> tlumaczenie: ''Poczatek Pocza tkow'' (nawiazuje do tego ze kazda chistoria ma swoj poczatek nawet jesli za kazdym razem zatracza kola i zaczyna sie od nowa.A po ludzku kazdy wilm zaczyna sie od narodzin lwiatka i potem idzie przez cale jego zycie i tak wkolka wiec historia trwa dalej ale kiedys sie musiala zaczac wiec wracamy do poczatku poczatkow )
tez dobra ale do niech Kiara wybieze XXDXDXD:D:D:D
<cieszy sie ze cos madrego udalo jej sie wymislic XDXDXD<hahaha>:D:D:DXDXDXD>
//ja i madre gadanie wyobrazacie to sobie??hahahhaahahaha...XDXDXDXD///
wlasnie decyduj!!!:D:D:XDXDXD
ja sie upieram przy swoim XDXDXD
A ja pozostawię decyzję Wam
You know it's sad but true!
"Dwaj Bracia" moim zdaniem jest krótkim i dobrym tytułem Ale na rynek anglojęzyczny trzeba będzie dać inny tytuł bo nie brzmi po ang. zbyt specjalnie
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam