Nie jesteś zalogowany na forum.
noooooooooooooooooooooooooo xD. Niezłe dziadki. za niedługo do grobu
5 pokoleń od najmłodszego, 4 ode mnie - gdyby mieli dzieci to mogli być już pra pra pra dziadkami
Rawr!
IB, CUDOWNIE ! Widzę że wszystko na bieżąco
Nit, a jak ty to sobie wyobrażasz... jak to wieki temu opowiadałam Humpowi - czuję się bardzo stara. Czasem znużona, bo wiem że dla mnie nigdy nie będzie odpoczynku. Byłam od zawsze i będę na zawsze i wierzcie że to strasznie dołujące, jak żyjesz a kimś dłużej niż pół roku, a potem musisz patrzec jak odchodzi... i wiesz że wszystkich których znasz to czeka.
Ten ostatni podpunkt mam nadzieję się nie sprawdzi drogi Nitrolu
A to niby dlaczego? ;> Kiar, uważaj, bo się jeszcze zdziwisz ;D
Drzewo świetnie dopracowane i z tego co widzę wszelkie błędy dotyczące pokoleń w końcu wyjaśnione!
Czemu, nie chciałabyś mieć mnóstwa wnucząt? Tak mnóstwo-mnóstwo
Rawr!
Kolejna aktualizacja: Dodane Lejla i Ashley.
Mam małą prośbę: Ostatecznie ustalone pokrewieństwa tu podawajcie (bym nie musiał przekopywać się przez temat Szukam Rodziny), bo wtedy jest mniejsze ryzyko, że się gdzieś pomylę
EDIT:
Jeszcze Nalia dodana
Błąd.
Ibciu Sakura to moja KUZYNKA nie siostra
Jeśli znajdziesz chwilkę to proszę, popraw, a jeśli nie masz czasu mogę to sama zrobić.
Po prostu ja nie mam żadnego rodzeństwa. To ważne!
O coś takiego chodziło? Czy nie?
Tak! Świetne! Wielkie dzięki, Ibciu ; D
Proszę bardzo. Ja takie poprawki załatwiam od ręki
Świetna robota Ib... : > Nasze drzewkoo rośnie ^^
A drzewko dalej nam się rozrasta... no Saki winszuję
Jej, lwiątko jest dziadkiem
Rawr!
Hehe, to się pan kolega postarał. Brawo!
Wychodzi na to Nit, że... tak dowód na to, że jak się chce, to wszystko można osiągnąć
Dziękuje ;p. Ale miło xD. I tak Nit zarąbiście to wygląda ;p
W tym drzewku jest sporo zawirowań
No bo nie mówcie mi, że wyglądam na babcię -_-
A da się gdzieś z boku wcisnąć mnie i Nanakiego?
W tym drzewku jest sporo zawirowań
No bo nie mówcie mi, że wyglądam na babcię -_-
Aj tam, aj tam.
Wedle mnie... mam zaje babcie : D
Ibilis, wrzuć ich jako osobny element jako rodzeństwo... musi być ktos wolny aby dalej dało sie z kim żenić.
Proszę bardzo, dodane rodzeństwo
Hehe to my jako rodzeństwo takie rzeczy w upendi robimy :O
ib my jestesmy parą :p z nanakim
O coś takiego chodziło? Czy nie?
http://i55.tinypic.com/rw4a2o.png
Dziękuję
Ash: dłuższe posty, ok?
Nan, Saribi: Sorka
Ibilis, wrzuć ich jako osobny element jako rodzeństwo... musi być ktos wolny aby dalej dało sie z kim żenić.
więc rozumiecie skąd błąd
Teraz się wszystko zgadza?
Tak, dzięki ci Ib poklon
//Emoty się nie liczą jako wyrazy. Post jest za krótki. Ib//
//Doprawiłem "ci" i już są Nit
//Ale to dopisek admina, nie liczy się //
//Czyli twoje "nie ma 4 wyrazów" też się nie liczy? ; D //
//w sensie nie liczy się do długości posta, a nie że się w ogóle nie liczy //
//Ale z naszymi dopiskami jest dużo ponad 4. nawet jeśli dopisane słowa adminów by liczyć jako 1/5 wyrazu xD//
//Trudno, ale w imię zasad nie uznajmy ich, bo tu chodzi o ilość wyrazów napisanych przez użytkownika //
//A jak ktoś cytuje jakiś fragment wiersza to się liczy czy nie? //
//Jak na mój gust nie, bo to nie są słowa tej osoby //
// To idź napisz o za małej liczbie słów we wszystkich postach, w których jest za mało w tym temacie: http://forum.krollew.pl/viewtopic.php?id=46 //
//Ale ten temat (i jeszcze inne) nie są dotknięte wymaganiem długości posta. O ile są zgodne z resztą gry /
//A w czym jest taki post lepszy od tego? //
//W niczym, jednak tam można umieszczać posty mniej wartościwe, niż tu//
//Nie ma 6 słów nie ma Pana Tadka!!!//
//@Hump: po pierwsze offtop dajemy w //,,,// co poprawiłem. Po drugie czterech słów//
//Co prawda regu mówi o sześciu słowach, więc Hump ma rację, ale już czterech, czy pięciu słów się nie będziemy raczej czepiać, o ile mają sens oczywiście. A i Hump żadnego Tadka nie będzie, regulamin wprowadził przecież prohibicję//
//Ale Pan Tadeusz to przecie książka jest!//
//Tia... taka, że ją powinni zakazać bardziej niż alkoholu... toż to pierwsza lektura przy której na serio zasnąłem, a w rl nie zdarzyło mi się to nigdy, a czytam ponad średnią//
//Ja jej w ogóle nie przeczytałem a zazwyczaj to robię //
//To nie masz prawa się o niej wypowiadać... takiego czegoś w ogóle nie powinno być w spisie lektur.//
//Przeczytałem pierwsze strony i mi wystarczy żeby sobie wyrobić opinię o tym - lektury nie powinny mieć więcej lat niż może przeżyć człowiek xD//
//Poza tym... dawać to w pierwszej gimnazjum? Litości... nawet tej epoki jeszcze nie mamy omówionej (nie mówiąc o nauce na pamięć strony tekstu z której nic nie rozumiemy co to u licha świerzop?)//
// Chłopaki.. bo zaraz z mojego posta zrobi się kurcze jakiś chat-box //
Ostatnio edytowany przez Sabiri (2011-08-19 07:55)
//Nit, Ib, ja tak zauważyłam, że lubicie szwendać się po cudzych postach. //
//Po pierwsze OT, po drugie słowa w //,,,// czyli 0 słów w poście xD//
//A po trzecie nie czepiaj się adminów... no dobra, darujemy Ci taka ot zabawa administracji kosztem łamiących regulamin, bardziej boli niż ujemne punkty repu //
Lazareth prosił aby przygarnąć go razem z Nalią, tak że byliby oni potomkami Mesha i Shadow. Sorki że tak późno piszę, ale zapomniałem o tej sprawie.
Więc... ja też mam prośbę, Ibciu.
W imieniu swoim i Humpa chciałabym cię poprosić o usunięcie tych znaków spomiędzy naszych nicków, które świadczą o tym, że jesteśmy parą, gdyż jest to informacja od niedawna nieaktualna...
Z góry dziękuję za naniesienie poprawki.
Spoko drzewko zaktualizowane, malutki ślad zostawiłem, który w razie czego mogę usunąć