Nie jesteś zalogowany na forum.
Siemka Astra!!!!!jak to miło kogoś nowego powitać :D:D:D
mam nadzieje że będziesz się tu świetnie bawić tak woli ścisłości to ja Jackie jestem ale ci co chcą to na mnie (w realu) Ździchu wołają XP
A ja się nie przedstwiałam ;p Jestem Arisa a wyglądam tak jak na avie
Cześć Luna. Miłej zabawy na forum. Jestem Astra. W razie problemów wal śmiało.
witamy luna albo jak to mówi Kiara jambo luna. Zachęcam do pisania!
Hej, Jambo Astra i Luna! miło zobaczyć was na forum!
Kiara na forum pojawia się coraz więcej użytkowników więc będzie coraz ciekawiej
owszem,to dobra wróżba co do przyszłości forum!!!
powinnyśmy rozgłaszać to forum. Ja sie boje tylko że przyjdą ci smieciarz ei zaśmiecą forum gdy Kiary nie będzie a modów nie ma
i znowu witam wszystkich!!!!!znaczy nowych a tak ściślejto Lune Ja jestem Jackie*
a i Ariso moja kochana że tak się o śmieciażach wypowiem jak jakiś śmieciaż postawi swoją łape na tym forum to nie ręcze za siebie, rozszarpie, udusze, zabije, zkopie, a potem odkopie, sklonuje i zabije te klony bo nie będzie mi szmaciaż targał świętości zrozumiano??!!!!!!
dziękuje za to że mnie wysłuchaliście a teraz wróćmy do tematu to na czym staneło???
co do twojej wypowiedzi to mam pewne wątpliwośc bo nie jesteś adminem ani modem więc dużo nie zdziałassz
wątpisz we mnie????*robi obrażoną mine i patrzy z podełba na Arise*
Tak na serio to znam pare sposobów na śmieciaży ale zachowam to dla siebie albo na odpowiedni moment więc się na ten temat już nie wypowiadam bo i tak nikt tego nie doceni
*mam nadzieje że nie bedziesz do nich isac 100 wiadomości na PW aż się wykurzą ;p
Witam oraz kłaniam się wszystkim. Jestem Hassan.
siemka Asan jam jest Jacke
Hej Hassan...no dobra, przewinę formalności o przestrzeganiu regulaminu i przejdę do krótkiego ,,Miłej zabawy!"
Witaj , mamy nadzieję że Ci się u Nas spodoba
hejcio Hassan,Vitani i Safari ! miło mi was tu zobaczyć !
hmm... coraz starsi do nas przychodzą...
No cóż "Stare Pokolenie" też ciągle żyje Królem Lwem
Co prawda powitałem Cię już w moim dziale ale zrobie to jeszcze raz tutaj (w końcu po to jest ten dział no nie ? ). Dobrze wiedzieć że młodzi ludzie wciąż oglądają starego poczciwego Disney'a
Fajnie że dołączyłaś , zrób tylko z tym komputerem w końcu żebys częściej tu zaglądała
Hejcia Shavri!
wszyscy! nie doceniasz nas!
Witaj Archi. Co ja będę gadać... stosuj się do regulaminu itd itp a jak masz pytanie, to wal śmiało, na pewno odpowiem...
wow... przywitałam nowego! Po raz pierwszy od wielu, wielu lat!
Ostatnio edytowany przez Astra (2008-01-07 12:27)
Chejcia archi!!! zapraszamy do nas !
Cześć zira! (mała rada - nie podawaj wieku w ogólne dostępnym temacie!)
Miło że nawet ludzie w takim wieku(i starszym) lubią TLK.
Ciekawe.......... A niby za co?? Przecież nic takiego nie zrobiłem.
Zostań i ty ! ostatnio mamy mały napływ świeżej krwi !
hello