Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Na razie jedynie w formie zapowiedzi.
Na razie ukończyłem jedynie chmury, zacienione góry, trawa jeszcze będzie do poprawek a jezioro dopiero zacząłem, muszę zapełnić jeszcze całą pustkę na trawie (skały drzewa, wydeptane ścieżki itp.) więc rysunek nie jest ukończony nawet jeszcze w połowie.
Proszę o porady co poprawić, co już się rzuca w oczy, nie pasuje do kompozycji rysunku, co robię źle itp
Używam GIMPa ze standardowymi pędzlami (co widać na screenie) i staram się przezwyciężyć lenia i beztalencie w sobie xD
W sumie to mój pierwszy w życiu rysunek, za który się zabrałem i nie zrezygnowałem po 5 min z bazgrołami zamiast rysunku na (wirtualnej)kartce więc proszę równocześnie o wyrozumiałość ^^
Ostatnio edytowany przez Evil (2011-06-20 23:33)
Przepiękne i staranne narysowane. A jaki to program graficzny?
Dawny nick: Ashley/Lady
Ashley, Evil napisał w swoim poście
Używam GIMPa ze standardowymi pędzlami (co widać na screenie)
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Gimp fajny program graficzny korzystam też z niego w szkole.
Dawny nick: Ashley/Lady
Jeśli to nie jest skończone, to jestem ciekaw, jak będzie wyglądało skończone.
Łał jakie ładne jak skończysz daj znać
Bardzo fajne podoba mi się Lwia skała, słońce i kolorystyka także ładna.
To że wymieniłem tylko kilka elementów nie znaczy że reszta mi się nie podoba tylko podałem te najlepsze według mnie :]
Король Леь Акуна Матата
Вместе мы вместе мы мы одно
Real Shinigami 真正的死神
Furry to styl życia.
Dziękuję za ciepłe słowa :animesweat: Krytyka i podpowiedzi co poprawić są równie mile widziane
Część niedoskonałości maskuje niska rozdzielczość screena.
Na pejzażach (jeszcze) się nie znam bo to moje absolutnie pierwsze podejście. No i jeszcze drzewa są dla mnie koszmarem, chyba będę musiał zasięgnąć do jakiegoś tutka, czego nie lubię i nie mam w zwyczaju xD Zna ktoś jakieś dobre poradniki jak rysować (afrykańskie) drzewa?
do chmury bym dodała ściabkę cieni Tak żeby były bardziej realistyczne ;p
MÓW MI RULON
NADMIAR CUKRU W KRWI I W MÓZGU
SACHARA OD SACHAROZY NIE OD PUSTYNI! NA MIŁOŚĆ BOSKĄ
MOJE DA
Jak dla mnie super ; ) Czekam na wynik końcowy
wężowa mama
Mi się bardzo podoba, jak coś jest ładne, to trudno znaleźć niedociągnięcia, w sumie nic nie jest idealne ^^
"Życie spytało śmierć: ''Dlaczego ludzie Mnie kochają, a Ciebie nienawidzą?''.
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Strony: 1
Wątek zamknięty