Nie jesteś zalogowany na forum.
Siemka!
Od pewnego czasu jest coraz głośniej o tej grze, więc sądzę że prawie każdy o niej słyszał. Sześcianowa rzeczywistość dla kreatywnych, tak bym określił pokrótce. Youtube już pęka w szwach w fillmach o MC. Ja przyznam szczerze, że wzięła mnie gra na poważnie i planuje zakupić oryginalną wersję. Oldschoolowa grafika, dość duża możliwość modyfikacji wyglądu samej gry, sukces?
Już wkrótce ta gra zostanie wypuszczona na Xboxa.
No, naprawdę fajna gierka, można tam zbudować wszystko, coś jak klocki lego dla starszych, no i w kompie. Polecam szczególnie multiplayer. Ale żeby nie było nie jestem jakimś superfanem tej gry, po prostu od czasu do czasu se pogram
"Jeśli nie możecie czegoś zrobić, dajcie to zrobić Polakom." -Napoleon Bonaparte
Avek autorstwa Sachary
Ciekawa gierka ale single mnie nudzi.
Postawiłem serwer dla kolegów i sobie czasem gramy, tak we 3 dopiero jest fajnie się pobawić, ktoś rzuci pomysł na posąg/miasto(raz nawet był kościół oO kolega był "Księdzem" xD). W parę osób jakoś każda gierka ciekawsza
Pusto.
Słyszałem i czytałem dużo na temat tej gry w sumie to mnie nie ciągnie taka gra ale zobaczę co w trawie piszczy właśnie przez tą tak zwaną popularność tej gierki.
Король Леь Акуна Матата
Вместе мы вместе мы мы одно
Real Shinigami 真正的死神
Furry to styl życia.
Ja gram i mi się bardzo podoba, tylko jak się gra offline to noc dobija
"Życie spytało śmierć: ''Dlaczego ludzie Mnie kochają, a Ciebie nienawidzą?''.
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Właśnie nabyłem oryginalną wersję, jest taniej niżelibym kupił po premierze gry.
Btw. Ja zwykle grywam na peacefullu, a jeżeli chce się pobawić z creeperami i całą resztą załączam swoją mapę do survivalu
trochę w to grałam , ale mnie potem oczy bolały.
Lubię Skazę
Straszny złodziej czasu, nieprawdaż? Ale gra która będzie miała (bo toż jeszcze nie wydana!) duże wzięcie, wsparcie pod xklocka.
Zezowate krowy rulez !
//Nie wiem od czego zacząć... wracam po tygodniu i już taki bałagan wszędzie? Nie dość, że post jest stanowczo za krótki, to w dodatku ignorujesz używanie dużych liter (których się w języku polskim używa). Nawiasem mówiąc poprawnie by było: rules Ibilis//
Lubię Skazę
Ja gram na piracie. Ale że tryb single mi sie znudził szukam serwera. Szukałem w necie, ale wszystkie są przepełnione. Dlatego, Niub na przykład, pisałeś że masz serwer...mógłbyś mi coś więcej o nim powiedzieć? Albo ktokolwiek kto jest na jakimś, albo taki posiada.
"Jeśli nie możecie czegoś zrobić, dajcie to zrobić Polakom." -Napoleon Bonaparte
Avek autorstwa Sachary
ja lubię w 3D grać , tylko oczy mnie potem bolą.
Lubię Skazę
Założyłam serwer Lwiej Ziemi ^^ zachęcam do joinowania ^^
Hamachi - Sonny Land
IP - 5.69.252.103
Hasło - 12252047
Zapraszam serdecznie, serwer na razie jest online ^^ staram się żeby był online przez dłuugi czas, na razie mamy pionierke więc zapraszam do budowania swoich domków itd kto sobie zasłuży podczas pionierki ma duże szanse na admina serwera
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Dzia na pewno się przyda
Lubię Skazę
Na razie mamy problemy z serwerem ale do 16 postaramy się to naprawić ~ Moderatorzy Serwera Lwiej Ziemi
Luz, jak będziecie wbijcie na tsa: ts21.net-speak.pl:3350
14:02 - Serwer upadł
15:43 - Stawiamy nowy serwer
Nowy serwer zaraz powstanie, teraz mamy nowe hamachi -
ID: StadoLwiejZiemi
Hasło : stadolwiejziemi
// z małych liter hasło //
Ostatnio edytowany przez Sabiri (2011-08-30 14:49)
Minecraft? Tak,tak słyszałem. Gra podobno fajna ale mnie specjalnie nie pociąga.Co jest dziwne gdyż w takich krajach jak: Polska,Szwecja,Norwegia,Hiszpania,Ameryka,Japonia gra robi furorę. Ja nie wiem skąd ją pobrać,skąd pobrać wszystkie dodatki więc szczerze jestem wolny. Tylko na jakiś obrazkach i filmikach ją widziałem. I te zielone patyki z nogami o nazwie Creepery [czy jakoś tam] są straszne
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Amst, mi też się wydawała nieciekawa, ale jak raz zagrałam to już oderwać się nie mogę
Moje życie to Piotr Rubik.
Keep calm and WATCH PewDiePie ;D
*BROFIST*
Grywam trochę na serwerze Polfursa. ;3
Zna ktoś jakiś mały, fajny serwer, na którym moglibyśmy ze sobą pograć?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Ja czasami sobie gram w MC, za to mój kuzyn jest uzależniony. Grafika nie pociąga zbytnio, ale fajnie się w nią gra, lub ogląda filmiki na YT.
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Dzisiaj założyłam serwer Hamachi, jakby ktoś chciał to zapraszam.
ID - Ostra33
Hasło - 3891
IP - 5.153.239.210
Nie ma tam dosłownie nic, bo jakoś nie zajmowałam się multiplayerem (może dlatego ze nikt z moich znajomych w to nie gra) więc będzie mi miło
Ostatnio edytowany przez sp911 (2012-06-12 18:36)
Moje życie to Piotr Rubik.
Keep calm and WATCH PewDiePie ;D
*BROFIST*
Kilka screenów z mojej skromnej posiadłości:
http://imgur.com/a/vQRNV
Minecraft to moje życie! Niedługo skończę mój domek z czerwonej cegły i Cobla. Znacie może CTSG, Madzik89 albo Huśka? To gwiazdy internetu i minecrafta. Ja bardzo ich lubię.
( Sory że post pod postem ) Nit ty robisz to na Survivalu czy na Creative? Bo jeśli na Survivalu to szacun.
Złączyłem posty, Nit
Moje klasa- Lwia i Zła ziemia,Kuba- Skaza,Patryk- Zira,Kacper i inni chłopacy- lwice ze złej ziemi,Ja-Nala,Julka-Kiara,Zuzia i reszta dziewczyn- Lwice z Lwiej ziemi,Pani wychowawczyni- Sarabi,Pani od matmy- Simba,Pan od historii- Mufasa,Pan od techniki- Kovu,
Mutti, używaj opcji edytuj!!!
Robię to na multi (ale samemu), w trybie survival.
Wiem przepraszam Teraz będę używać. Aha czyli nie używasz Gamemoda? A obejrzyj to : http://www.youtube.com/watch?v=EAt-dipG5lo . Madzik89 jest niezła co nie?
Moje klasa- Lwia i Zła ziemia,Kuba- Skaza,Patryk- Zira,Kacper i inni chłopacy- lwice ze złej ziemi,Ja-Nala,Julka-Kiara,Zuzia i reszta dziewczyn- Lwice z Lwiej ziemi,Pani wychowawczyni- Sarabi,Pani od matmy- Simba,Pan od historii- Mufasa,Pan od techniki- Kovu,
Żebym to ja wiedział co to jest ten gamemod, wyjaśnisz?
Jasne kiedy na multi włączysz komendy to wpisujesz: game mode 1 włącza ci się creative a gdy wpiszesz game mode 0 to ci się to wyłącza.
//~Hell//
Ja kupiłem minecrafta dość dawno, teraz staram się uzbierać pieniądze na serwer
A ta gra nie jest skazana na pixele zobaczcie moje screeny:
-----------------------------------------------------------------------
Szlachta nie upada, szlachta bada jakość podłoża
-----------------------------------------------------------------------