Nie jesteś zalogowany na forum.
Kto kręci butelką? *popukała nią o ziemię*
-To mogę ja *bierze butelkę i kręci*
-Kto to będzie...? *kręci się*
Rawr!
*Spojrzała na butelke zaciekawiona*
-Wypadło na... *butelka zatrzymuje się* Iba xD
List Randomizer
There were 4 items in your list. Here they are in random order:
1. Ib
2. Sam
3. Kora
4. NitTimestamp: 2011-06-28 17:07:02 UTC
Rawr!
*Zaśmiała się chytrze spoglądając na lwy*
-Pamiętajcie że nie gramy w butelkę na pocałunki tylko "Szczerość i odwagę" Skoro wypadło na Iba to niech wybiera czy woli szczerość czy odwagę
Rawr!
Hmm... odwagę.... *powiedział po chwili namysłu*
-No dobrze... skoro tak to... zjedz tego wielkiego, tłustego robala *podaje robala Ibowi*
Rawr!
*Patrzy z obrzydzeniem* No dobra... *Zjada tego robala* Błeh... .... w sumie, nie był taki zły... ale jadałem dużo lepsze potrawy.
-Przed potrawy zrobiłeś krótką pauzę //tak przeczytałem jakby nie było "potrawy xD"// i pomyślałem że jadałeś dużo lepsze robaki xD *podaje mu butelkę* -Twoja kolej ^^
Rawr!
There were 4 items in your list. Here they are in random order:
Kora
Sam
Ib
Nit
Timestamp: 2011-06-28 18:32:12 UTC
Kora.... szczerość, czy odwaga?
Też chcę przy następnym kręceniu dołączyć do gry
Dobrze... *Kiwnęła na Evila żeby usiadł przy Nicie.*
-To co wybierzesz, Koro?
Rawr!
//Spoko Evil, tak w ogóle, to nie daliśmy Cię tylko dlatego, że piszesz dość rzadko (raz na tydzień/dwa tygodnie ) i mógłbyś nas nieźle przyblokować, ale w sumie i tak teraz wszyscy wyjeżdżają więc raczej inni bardziej blokują//
Hmm... dajcie jej czas na zastanowienie.... ... TO SZCZEROŚĆ, CZY ODWAGA!!?? //xd//
*zjawia się nagle, jakby znikąd, wyrastając z ziemi*
- siema. Co robicie? *zapytała, z zainteresowaniem przekrzywiając łebek*
Gramy w szczerość lub odwagę, dołącząsz się?
*zmierzyła bystrym spojrzeniem lwa... ze skrzydłami? *
- Eee. W sumie czemu nie! Więc, czyja kolej? *zapytała, siadając dzielnie obok Evila.*
- Kam jestem *powiedziała wesoło, patrząc nań. Cóz, jakoś nie kojarzyła, by miała wcześniej przyjemność się z nim spotkać*
O Kam, hej! Dobra.. Naprawdę teraz ja? Yyy... Szczerość(?) xD
*w odpowiedzi na powitanie Kory skinęła jedynie łbem, uśmiechając się ciepło. Uważnie zlustrowała ją bysstrymi oczyma, czekając ze zniecierpliwieniem na pytanie, które miało lada chwila paść. *
Dobra... Kora co w tej chwili byś mi chciała zrobić? //xd//
*fejspalm*
- Wysiliłeś się, Szwagier... *rzecze z przekąsem*
E? Co? Zrobić? //xd// Może... jakieś a,b,c? xDD
- A : strzelić Ibilisowi w głowę; B: otruć go czy C: zrzucić do z mostu? *pyta, patrząc złośliwie na Iba*
Ech, w sumie to nie chcę mu nic takiego robić.. * ^^" * Więc wszystkie opcje odpadają..
A więc co w takim razie wolisz zrobić?
Ale to Ib kręcił więc to on daje ci wybór
Rawr!
- Nit, dziecko Ty kochane, zamilknij. I tak uważam, żeś za młody do takich zabaw *wystawiła w stronę lwiątka jęzor*
Dobra.. To hm.. Mam ochotę zaśmiać się wesoło i Cię uścisnąć! *zaśmiała się wesoło i uścisnęła Iba ^^*
Ostatnio edytowany przez Kora (2011-07-15 20:03)
*fejspalm*
- Całe życie z wariatami *po czym spojrzała z psotnym uśmiechem na Iba i Korę, po czym rzuciła się na nich, dołączając do zbiorowego przytulańca*