Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Death Metal... no... też nieźle...ale hard rocka nic nie pobije!
Kiedy się pojawiłam wszyscy bardzo się ucieszyli... jasne jasne... pewnie tylko zobaczyli na CB mój nick, i wszyscy jak jeden m...eee...lew pomyśleli zgodnie "O nieee, to znowu onaa!!!"
Eee tam ! wcale nie ! Kiara 0 zaciesz
Blues taki sobie..... a Hard rock no nie wiem ......... fajny jest
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
jasne, ze tak... bluesa jakoś nie lubię... ja wolę trochę mroczne, konkretne piosenki...
Kiedy się pojawiłam wszyscy bardzo się ucieszyli... jasne jasne... pewnie tylko zobaczyli na CB mój nick, i wszyscy jak jeden m...eee...lew pomyśleli zgodnie "O nieee, to znowu onaa!!!"
Asterka to tak jak ja..... choć ze mną są zawsze jaja.....
Nat..... wiem czego ci nie doradzić - EMO (wszystko tylko nie to)
WIELKI POWRÓT.
Uh..... i całe szczęście. Nie znoszę emo (mam powody)
WIELKI POWRÓT.
Emo faktycznie... dzieci z problemami
Nati , Hitler emo nie był A co do emo , to niech sie wszyscy pozabijają przynajmniej spokój będzie.
Prawdą jednak jest że są to strasznie durni ludzie.
"Nie wykonuję request'ów/art trade'ów/commission'ów"
Wiem potrafią być strasznie wkurzający i nachalni
WIELKI POWRÓT.
Nie moge się doczekać żeby to zobaczyć..... Masochista - co ta szkoła potrafi zrobić z człowiekiem
WIELKI POWRÓT.
Ciąć się to nie dla mnie........... jak se noge rozwaliłem to się wystarczająco naoglądałem krwi
WIELKI POWRÓT.
Wiem Nati że to żart był Zbyt poważną odpowiedź zrobiłem Jak przeczytałem ten artykuł co Nat posłała o emo ludziach to sie składałem ze śmiechu ^^ Opisy są absolutnie miażdżące ! Ja też próbowałem zrobić coś zgodnego z tematem i zrobiłem EMO AVATAR (ciągle nad nim pracuje) oto jego próbna wersja http://img384.imageshack.us/img384/7675/emotp0.jpg
Co prawda nie jest aż taki emo jak być powinien ale poprawie to Znalazłem też poradnik 22 minutowy na youtube jak zostac emo - genialny filmik
Jak widze takie rzeczy to już całkowicie wątpie w ludzkość. Ale przynajmniej mam dobry powód do poprawiania humoru. Troche sie rozpisałem No nic ide sie pociąć
No...... Obrazek jest fajniutki. Ale ja dalej nie trawie emo
WIELKI POWRÓT.
Już kilka dni przeglądam różne rzeczy związane z emo i szczerze się przyznam że juz dawno się tak nie ubawiłem
Juz kilka razy się popłakałem ze śmiechu. Jak widze te kreatury rodem z podziemia i ich grzywki na głowie to nie mogę Ciągle do mnie nie dociera jak oni mogą być takimi idiotami ?!
Spytaj się ich........ Skąd w ogóle wziął się ten styl??? Może marsjanie im przywieźli ........... ;lol;
WIELKI POWRÓT.
Hehehehehe............. czemu?? Jakoś nie bardzo czaje Emoki są dziwni........ to mi chyba każdy przyzna że mam racje.... a poza tym są upierdliwi miałem dziewczyne EMO więc wiem coś na ten temat.
WIELKI POWRÓT.
A spotkałaś któregoś ...... A może ktoś coś zauważył dobrego w emokach ???
WIELKI POWRÓT.
hyh...ni z gruchy ni z pietruchy włączam się do dyskusji jeśli chodzi o mój gust...www.lastfm.pl/user/anes77 to tutaj (a co Wy do emo macie to ja ne wiem )
Ostatnio edytowany przez Anes (2008-05-15 21:51)
You know it's sad but true!
A jakoś tak ostatnio emo wpadło w modę Wg mnie emo to pozerzy którzy szukają współczucia itp z niewiadomych przyczyn. Kiedyś nie było czegoś takiego a teraz gdzie się człowiek popatrzy to "Moje życie jestdo d****, żałuje że sie urodziłem/am i ogólnie nikt mnie nie lubi." . To chyba nie jest normalne zachowanie, jeśli postępowałbym tak jak emo to już od 5 lat byłbym martwy.
nieeet...mam wielu znajomych emo i widzę różnice pomiędzy emo-pozerami-dla-mody a prawdziwymi emo....to jest normalna subkultura taka jak punk, metal czy skin(tfu tfu, nie cierpię)...problem jest taki że teraz to emo jest strasznie rozdmuchane przez media i ludzi zaczyna irytowac fakt, że gdzie się nie obrócą tam widzą przydługą grzywkę, czaszkowy wzór i kreski na oczach...a ich złość odbija się na emowcach
You know it's sad but true!
Ja nie mam nic przeciwko żadnej subkulturze. Ale niektórzy emo (a raczej ich większość) przeraża mnie swoim nastawieniem do życia. Potrafia przerodzić malutki problem w olbrzymią życiową katastrofę. Znam paru takich ludzi , z dwoma nawet pracuje i naprawdę się im dziwie. Ja też nie jestem z natury optymistą, rozumiem że są takie chwile że człowiek jest przytłoczony tym co go otacza , ale czy to powód żeby rozpaczać (a tym bardziej mieć myśli samobójcze) ?
Zgadzam się z Hassanem. Miałem dziewczyne Emo (przynajmniej tak się jej wydawało) no taki pustak...... jak czegoś nie dostała to wielkie halo o nic robiła no i też ta sama śpiewka: " życie jest do d***" albo "nikt mnie nie kocha" i tak w kółko, jej koleżanka (też emo) identycznie to samo. Normalnie skupiały się tylko na sobie. A co do reszty to nie wiem :D
WIELKI POWRÓT.
Dodam jeszcze to, że wciągała cynamon nosem... oO xD
a u nas oranżadą w proszku się jedna zaciągała xD
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
No ale o gustach się nie dyskutuje...
ostatnio musiałem zjeść krewetki, nie podobały mi się z wyglądu, ale - posmakowały mi
" nie jadam takich morskich robali !!!"
krewetki to nie robale sushi też ^^ sushi to surowa ryba -prawie jadłem (zjadłem surowego łososia z bułką )ale bez dodatków itp.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna