Nie jesteś zalogowany na forum.
//ee.. no raczej idzie prosto //
*patrzy blada jak szczelina poszerza się dalej*
*Na szczęście rozszerza się w miarę powoli* Dobra, możemy lekko zwolnić...
*rozejrzała się* Potwór zniknął. *zadziwiła się po czym spojrzała na Iba* CO teraz?
Teraz trzeba hmm... znaleźć miejsce, w którym ta sytuacja się nie powtórzy i się jakoś dozbroić
Aha.. *rozejrzała się z cieniem paniki w oczach*
O cześć Humph.. Może wrócimy jednak do Twojej wytwórni kisielu. *przełknęła ślinę*
*spaceruje sobie po Krainie Nocy*
podchodzi niuchaO_O
ryczy ile ma sil w plucach
//Stosuj się do regulaminu, nie spamuj!//
*ignoruje dziwne ryki i wdrapuje się na drzewo*
*Ciągle oszołomiona padła na ziemie, a że Ib dalej ją trzymał spadł razem z lwica*
*Upada na Sam* Ups, sorka... w sumie to nawet wygodnie tak
*Po jakimś czasie oprzytomniała.* O Ib.. Wiesz.. mi też jest wygodnie ale poleżymy sobie puźniej, dobrze? xD
Dobrze *Wstaje i pomaga Sam wstać*
*Pozwoliła sobie pomóc* To co teraz?
Teraz lepiej poszukajmy jakiegoś bezpiecznego miejsca...
*Porozglądała się dookoła szukając kryjówki* A to sie nada? *Wskazała na jaskinie niedaleko nich*
*zszedł z drzewa i poszedł po cichu aby go nikt nie widział do ciemnej groty ukrytej gdzieś między krzakami*
Chyba tak... chodźmy tam. *Rusza w tamtą stronę*
*weszedł do groty a nastepnie szybko ustawił pułapkę*
*Obejrzała się na reszte ale nie widząc żadnych sprzeciwów ruszyła za Ibem*
*Włażąc do groty nie spodziewał się pułapki Leonarda*
*Weszła do jaskini zaraz za lwem*
Czy wy naprawde musicie mnie za każdym razem śledzić? Taa... a teraz jesteście w tej pięknej klatce.
Szukaliśmy bezpiecznego miejsca... I w jakiej klatce?! *Spada na niego i Sam klatka* Aha....takiej...
*Zaskoczona pułapką lekko się zjeżyła. Energicznie spojrzała do tyłu. Uwięzieni zostali tylko ona i Ib* Leo... Możesz mi łaskawie powiedzieć na kogo była ta klatka?
Ta wścipskich gości... no ale akurat wy w nię weszliście. Mogło być gorzej bo mamy też takie pułapki z kolcami a to troszkę boli.
*Westchnęła przyglądając się klatce* To może już nas wypuścisz...
A co ty na to żebym otworzył to coś pod wami w którym jest woda z rybkami. Piramie czy jakoś tak i bym tam was wpuścił?
To.... ja już wolę tu zostać...
A co na to lwica? *pyta ją*