Nie jesteś zalogowany na forum.
Z okazji wydania KL w 3D Disney dodał znane już z innych produkcji "wpadki przy kręceniu filmu" (np. w Toy Story to jest).
Widoczna jest inna kreska, ale to jest... GENIALNE!
http://www.youtube.com/watch?v=hndjENhdiYo
PS. Link dała Kiara 0
http://www.youtube.com/watch?v=hXkczWP- … e=youtu.be //Alternatywny link. Ibilis//
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Trzymajcie mnie bo zejdę szkoda, że już parę lat temu nie mogli tego zrobić
Genialne
Mufasa i ten jego ryk mnie rozbroił!
Genialny filmik... Fajnie, że zdecydowali się zrobić coś takiego ;d
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Uśmieć się można! Najlepsza ostatnia scena
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Już taki jestem zimny drań
nie zdążyłam obejrzeć ,bo coś tam z prawami autorskimi Disneya wyskakuje
Lubię Skazę
Działające linki:
www.dailymotion.com/video/xknbun_lion-king-3d-bloopers-and-outtakes_shortfilms
http://www.videobash.com/video_show/lio … akes-39933
http://www.mefeedia.com/watch/43593207
hahahaha no nie mogę z tego !
Lubię Skazę
Pamiętaj, że to robili prawdopodobnie inni animatorzy, na szybko i że Disney rzadko teraz robi animacje 2D to mogli wyjść z wprawy
Ale mimo wszystko mogli to zrobić w lepszej jakości animacji.
Oj tam! I tak jest nieźle i bardzo się cieszę, że w ogóle coś takiego powstało
Genialne!
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Nie no to jest na prawdę fajne no i tu się zgadzam z Kiarą 0 coś te kolorki takie wyblakłe.
Ale i tak jest dobrze :>
Король Леь Акуна Матата
Вместе мы вместе мы мы одно
Real Shinigami 真正的死神
Furry to styl życia.
Jak dla mnie kreska Timona jest po prostu komiczna. xD Ale nie mogę z tego! Dobrze, że coś takiego zrobili. xD
rozwala mnie to - dla tych co nie widzieli ( z powodów praw autorskich) link http://www.youtube.com/watch?v=FG6JuoUoN4o
MÓW MI RULON
NADMIAR CUKRU W KRWI I W MÓZGU
SACHARA OD SACHAROZY NIE OD PUSTYNI! NA MIŁOŚĆ BOSKĄ
MOJE DA
Ohoho, alem się uśmiał! Poker-face Eddiego po prostu wymiata...
Choć z drugiej strony to trochę dziwne, ukazanie tych postaci jak zwykłych aktorów. No bo co, Mufasa jest lwem a nie umie ryczeć? Simba ze Skazą po scenie walki szli razem na lunch gdzieś do jakiejś kantyny w Hollywood?
You think Scar's up there?
Super ! Aż spadłam z krzesła! Naprawdę !!!
[you] grozisz mi ?! Nie ? To fajnie.
Lew ma, wiadomo, pazur lwi,
Lew sobie z wszystkich wrogów drwi.
Bo jak lew tylko ryknie,
To wróg natychmiast zniknie.
ryyk :kwow: = :krzyk: :oczy: :wsciekly: :sparta: :wytrzeszcz:
Avek mojego autorstwa
Super! Mufasa i jego ryk,hieny,Simba mylący tekst,śpiący Rafiki, hehe. Fajnie, że takie coś powstało i może doczekamy się KL2. :)Zira myląca tekst.. Mogłoby byc ciekawie.
Tia... może podczas przerwy Zira podrywająca Simbą, Kiara Nukę, a Nala Kovu?
Nie no bez przesady. Ja bym z chęcią obejrzała, może i byłoby śmieszne. Jednak ja odbiegam od tematu więc koniec moich rozmyślań na ten temat.
Haha! Dobre z tym Rafikim jak zasnał. Na samym końcu dosłownie spadłem z krzesła i zwijałem się ze śmiechu Rafiki idzie, potknął się i po prostu: Simba?
Ostatnio edytowany przez Maciek (2011-12-01 21:49)
Baczność [you]!
"...Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć..."
I szczególnie z takim podpisem! Jeszcze jakby to było coś w stylu "wiele śmiechu"... na pocieszenie dodam, że to nie jest błąd polskich dystrybutorów - na okładkach innych wersji językowych też tak jest
Dobre to było
szkoda że nie pokazali nic z Zazu
a najlepsze było z Rafikim jak spał
"Dopóki tutaj jesteś ważne jest kim jesteś"
CZASAMI TO CZEGO NIE WIDAĆ JEST, A TO CO WIDAĆ TO TYLKO ZŁUDZENIE . . .
zapraszam - www.youtube.com/user/TurboTLK www.facebook.com/NikoPoland
I że...więc..... to ..nie działo się naprawdę? Że to tylko film? I, że.....że..... To Mufasa żyje!!
:p ;p;p ;p:p;p ;];];] :):):) xD xDxD..... i co tam jeszcze jest....
//Za taki trolling to się kara należy. Prima Aprilis był wczoraj, wtedy się było wygłupiać. Ibilis//
Filmik jest już nie aktywny, ale domyślam się o jaki chodzi już go kiedyś widziałam.
//Skoro filmik nie działa, to temat zamykam. Ibilis//
//Turbo zwrócił mi uwagę, że filmik działa, więc temat ponownie otwieram. Ibilis//
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Napisze łopatologicznie i mam nadzieje, że czytelnie moją krótką opinię na temat powyższego filmiku pt. "wpadki przy kręceniu filmu" dotyczącego Króla Lwa, gdyż moja poprzednia okazała się być zbyt hasłowa i nikt poza mną nie wpadł na to o co mi chodzi.
Po obejrzeniu tych scen, nazwijmy spoza kadru nasunęła mi się myśl o tym dlaczego to powstało w bajce gdzie dominuje przesłanie, obyczajowość, gdzie przedstawiona jest historia zwierząt przyrównanych do ludzi i dlaczego zostało to przeinaczone, iżby historia ta nie miała wydarzyć się naprawdę, miałaby być jedynie kręconym w plenerze kolejnym filmem, z kamerami, ze stylistami, ze scenarzystami trzymającymi w swej ręce kartki ze scenariuszem [jak można było się spodziewać], z przerawami pomiędzy scenami, z kostiumami, efektami specjalnymi... i dlaczego w takiej bajce jak Toy Story "wpadki przy kręceniu filmu" są jak najbardziej na miejscu, dlaczego tam to się wydaje być czymś naturalnym, czymś co zasłuży sobie na podsumowanie historii w ten sposób? Bo jest filmem animowanym? Bo jest komedią przygodową? Bo traktuje o zabawkach, czyli o czymś co jest bardziej ludzkie [nie to akurat nie]? To dlaczego "wpadki przy kręceniu filmu" z taką ogromną dozą humoru nie zostały nakręcone przy titanicu, czy przy innym terminatorze.. Bo nie wpasowałoby się w jego kanon i charakter. A jaki wniosek płynący z obejrzenia scen z poza kadru Króla Lwa? Mufasa żyje! I ma się dobrze! Bo to wszystko było tylko kręconym filmem z kartkami, scenarzystami.........ech.. Oczywiście zamysłem powstania tych scen było podejscie do całej historii z dystansem, bardzo ale to bardzo sceptycznie, ale przecież to wciąż jest ta sama bajka!
Krótkie podsumowanie: faktycznie sceny są śmieszne zawłaszcza śpiący Rafiki - ja to kwalifikuje do żartów nie na miejscu ale dalej będące żartami.