Nie jesteś zalogowany na forum.
-hahahaha...*wybuchla smiechem jak zalapala o co chodizlo w stwierdzeniu ''dol bez dna'' XDXDXD*
*uspokoila sie i zapalila swieczke z mandarynki w miejscu gdzie utopila sie Astra*
- i co teraz?*spyta Natiry*XD
*Z dołu bez dna rozlega się cichy chlupot, śwaidczacy o tym, że astra z hukiem uderzyła o dno dołu bez dna*
żyjesz ? szkoda...
*zawiecila sie na dosc dluuuuugi czas co spowodowalo ze siedzi tam gdzie siedziala z nadzwyczaj inteligentna mina czyli taka o i mysli zaraz ona nie mysli....ale usiluje myslec w kazdym razie wydaje jej sie ze mysli ze jest fajna*XDDDDDDDDD
a kto ? bo nie kaman
*hasa sobie po skałkach*
no to zbiorowe przytulanie !!! XDXDXDXD ryk *chce*
tuliiiiimy *ściska lwice*
*wlazla na jakas skalke i siedziala tam cicho...jak lwice zaczely sie tulic ta sie zebrala i skoczyla*
-MAM...!!!!*zaczela krzyczec radosnie ale nie skonczyla bo sobie zle wycelowala i zaryla w ziemie milimetry od lwic*
-...wassss....*wymruczala lezac na ziemi tak ze leb, czesc klatki piersiowej oraz przednie lapy miala na ziemi natomiast grzbiet byl wygiety w leciutki luczek tylne lapy w gorze a ogon wywinol sie tak ze jego puchaty koniec oraz czerwona chusteczka na nim zawiacana gilgotaly lwice po nosie*XD
*nie zauważając Jackie tulą się dalej*
hihihi *też się śmieje udając, że nie widzi Jackie*
*ostentacyjnie zachowuje powagę*
*ogon Jackie strasznie łaskocze ja w nos, ale nadal udaje że jej nie widzi*
-JAK MOZECIE MNIE TAK IGNOROWAC!!!*wydarla sie na nie zrywajac sie z miejsca po czym sie odwrocila do nich plecami i mamroczac cos pod nosem szczelila focha, zrobila iscie obrazona mine i tak siedziala*
*dalej nikogo nie zauważają i teraz tulą się na ziemi*
/wbiega/No Hellloł!!! XDD/skacze na każdą po kolei i mocno się przytula/
ASTERKA !!! Łiiii.... ! *traci oddech*
*wbiega na skałki*
hello!
Rawr!
Pyta się:
-Z czego się tak śmiejesz?
Rawr!
*mówi do komunikatora ze startreka*
-dzięki za ten wyświetlacz hologramów!
fajnie ci się naciera mój hologram siostrzyczko? ^^
Rawr!
*Naciska przycisk*
-hehe
*widać kilkaset lwiątek*
-Złap mnie siostro!
Rawr!
*wyłącza urządzenie*
-tutaj!
*nigdzie i tak mnie nie widać*
Rawr!
*czai się za krzakami*
*chowa pazury*
-Geronimo!
*skacze na Natirę*
Rawr!
*siedzi... * i nic ciekawego się nie dzieje... *ziewa* ... *czesze grzywkę pazurami* ...
*Doleciał do Natiry*
-i jak tam?
Rawr!
<przychodzi i kładzie się na skałkę>
*dziwi się, że Natira nie zareagowała na skok na nią*
Rawr!
*dorysowuje sobie... noktowizor i smocze skrzydła* mocno mi się nudzi... *ZIEEEEW*
*Wbiega*-Hejo! Co robicie?
Właściwie to się nudzimy, zaproponuj... już wiem !
W końcu to są skałki, a ja (w realu też) uprawiam wspinaczkę. Proponuję zawody, lub kurs instruktażowy. Słyszałam,że Kow też się zna, więc pomoże. *do niego* Prawda ?