Nie jesteś zalogowany na forum.
Ja zauważyłam jedną wpadkę w TLK 2,o której nie wiedział nawet nikt z F. LZ
Otórz:
po nieudanej próbie zabicia Simby Zira robi Kovu Bliznę na oku - LEWYM
ZAWSZE !
ale po tym jak Zira spada w przepaść Kovu jest pokazany z LEWEGO PROFILU
ale... NIE MA BLIZNY !!!
ale z bliznami to w ogóle mają pomylenie dwójce... np. Skaza w odbiciu ma po złej stornie...
Jeszcze inne pomyłki,takie jak np. w scenie gdy Simba odchodzi od Timona i Pumby rozmawiających o gwiazdach i upada na brzegu jakiegoś urwiska,górki początkowo z pyłu tworzy się przez chwilę napis "SEX"
(chociaż filmowcy utrzymują,że tam jest "SFX" - chodzi o jakąś technikę robienia filmów),nie są tak rażące.
w efekcie zanim LK został wydany na DVD, zostało to zatuszowane...i już tego nie widać...jednak w kinie można było podziwiać piękne słowo "SEX" nad leżącym Simbą
You know it's sad but true!
Może to nie jest pomyłka, ale wydaje mi się że w niektórych scenach Kiara ma za małą głowe do swojego ciała, ale i tak jest słodka, bo to nie jest taki duży problem
Spójrz na gwiazdy,bo z nich patrzą na nas wszyscy władcy z przeszłości...
Pewien mądry król powiedział: Jesteśmy jedno. Nie zrozumiałam wtedy. Już rozumiem...
Jeden głos ja i ty, ziemia, niebo, radość, łzy...
może.... mi by się nie chciało tyle tego rysować, ale przecież im za to płacą
Pewien mądry król powiedział: Jesteśmy jedno. Nie zrozumiałam wtedy. Już rozumiem...
Faktycznie , ale nie każdemu udaje sie rysować od razu tak pięknie.Szczególnie , jak jest tyle klatek filmu do narysowania. To męczące. Chociaż jak widzę Twój avatarl , Arisa , to ty narysowałąś swoja postać pięknie.
Faktycznie , ale nie każdemu udaje sie rysować od razu tak pięknie.Szczególnie , jak jest tyle klatek filmu do narysowania. To męczące. Chociaż jak widzę Twój avatarl , Arisa , to ty narysowałąś swoja postać pięknie.
Maroko przykro mi ale ja tego nie narysowałam
Ha mam nową pomyłkę!
Zauważcie że gdy Nala jest mała to ma zielone oczy a gdy dorosła ma niebieskie!
Hehehehehehehe........... ale się spasł. No nie moge...... hehehehehehehe.......... widać że nie uprawia sportów :D:D
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Ja tam lubie TLK2 Kiara 0 zdjęcie mówi samo za siebie ty jesteś wszędzie
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
faktycznie !
"To zdjęcie pochodzi z galerii strony Mufasy i zostało udostępnione wyłącznie dla forum S.L.Z.
Zabrania się dalszego rozpowszechniania go pod adresami innymi niż http://forum.krollew.pl/ .
Nieprzestrzeganie umowy będzie karane banem."
co do pomylek to np. W TLK II kiedy Zira sprawdza czego sie nauczyl Kowu ten ma oczy niebeiskie natomiast pozniejszych klatkach ma zielone it ak sie utrzymuje dokonca filmu Oo
Co do Nali to jako mala lwiczka miala oczy niebeiskie potem zrobily jej sie zielone a w drogiej czesci znowu niebieskie Oo XDD
Coprawda te oczy moag byc specjalne dlatego ze wszystkie male lwiata maja na poczatku mleczne badz neibieskie oczy! dopiero potem im ciemnieja i zmieniaja kolor natomiast u nielicnzych lwiatek oczy zostaja na stale niebeiskie ^^ Nala jak widac miala to szczescie XP
Śmierć przychodzi nagle, nieproszona. Nawet nie zdążysz się obejrzeć a ona już tu będzie.
Zauważ że nie tylko kolor oka ale i falowanie grzywy się zmieniło (chyba, że to inna klatka)
Słyszałem że w filmie jest jakieś zwierze, które nie żyje w afryce, jakie?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
to był mrówkojad :
"To zdjęcie pochodzi z galerii strony Mufasy i zostało udostępnione wyłącznie dla forum S.L.Z.
Zabrania się dalszego rozpowszechniania go pod adresami innymi niż http://forum.krollew.pl/ .
Nieprzestrzeganie umowy będzie karane banem."
A zauważyliście, że tylko lwy mają wąsy, a lwice nie mają ?
Kocham Cię Himsi...