Nie jesteś zalogowany na forum.
/To ciągniesz także wciąż wątek, że jesteś lwiątkiem ?/
Witajcie... *Zamglonym wzrokiem rozgląda się po okolicy.* Zastanawialiście się skąd jesteśmy? Skąd pochodzimy i dokąd zmierzamy? Jaki jest cel naszego życia...? *Widząc zdezorientowane spojrzenia przyjaciół odparła: *No dobra.... możne na początek - wasz koncepcje skąd się wzięła Lwia Skała?
// Nom, i jeszcze trochę to potrwa! //
*rzeczywiście jest zdezorientowany*
-Hmm... nie zastanawiałem się nad tym, ale może jakieś olbrzymie trzęsienie ziemi brało w tym udział?
Rawr!
Narysowała pazurem komiks http://i541.photobucket.com/albums/gg36 … erock2.jpg a nikt nie przewiduje takiego rozwoju wydarzeń ?
*Odwróciła się i zniknęła im z oczu za załomem skały mając w planach wejście na szczyt.*
*w podskokach podeszła do Kiary, coby wiedzieć o czym rozmawiają i wbijając w królową zaciekawione spojrzenie, usiadła wygodnie wśród przyjaciół*
*Zastanawiała się chwile nad słowami królowej. Poczuła coś na głowie* Nit.. Zgaduje, że to ty.. tak?
*zaczął mówić zmienionym głosem*
-NIE! TO JA - CIĘŻAR TWOICH MYŚLI NAD O CO POWIEDZIAŁA KIARA!
Rawr!
*Wspina się mozolnie na górę, ścieżka którą wchodzili tędy Mufasa i Simba już dawno się rozsypała.* Ech... aż trudno mi uwierzyć... ze nigdy... tam nie byłam... uff.
Na prawdę nigdy? Ja tu byłem co najmniej raz.
Tam jest lepsza droga *powiedział wskazując Kiarze na ścieżkę po drugiej stronie skały* ...No chyba że chcesz iść szlakiem Mufasy i Simby
Rawr!
Coś czuję, że ona raczej woli królewską trasę... *w tym momencie na trasie Mufasy i Simby spadają jakieś kamienie* Yyy... eeee.... mniejsza
*Sciągnęła Nita ze swojej głowy..* Cięzki jesteś.. Ale Ib pewnie uniesie *..i przeniosła go na głowe Iba szczerząc się*
Mam tylko nadzieję, że nie postanowisz sprawdzać ostrości pazurów na mojej głowie...
Niee... Po co miałbym to robić? *spytał się zdziwiony*
-Wujku Ibie... *lwiątka już tak mają że każdego dorosłego lwa często nazywają wujkiem lub ciocią ^^ * a może pójdziemy na polowanie...?
Rawr!
//xd tia... mówisz wujku do szwagra //
Możemy pójść... Sam, idziesz z nami?
Właśnie, chodźmy! Będzie akcja i mięsko!
// Hmm... w sumie to szwagrowanie skończyło się już jakiś czas temu... //
Rawr!
//Racja, ale na drzewku jesteś moim szwagrem (byłym szwagrem ) //
To jak Sam, idziesz? Czy mam z nim sam pójść?
Ide, ide. Nie puścilabym was samych.
No jane bo przecież *skoczył w tej chwili z głowy Iba i przyjął pozycję do ataku* nie mogłabyś przegapić jak polują dwaj najlepsi łowcy Lwiej Ziemi!
Rawr!
W takim razie... masz pomysł na co zapolować?
Hm.. Skoro z was tacy świetni łowcy.. to może jakiaś trudniejsza zdobycz.. co?
Nie Ib, jej nie chodzi o podrywanie trzech lwic naraz *z łatwością odgaduje myli Iba*
Rawr!
Erm.... eeee.... yyyy -_-' //xd// Może upolujmy żyrafę... jakoś rzadko je jemy
Jestem za. *Wstała i ruszyła ku zejściu z LS*
Jasne! Ja chyba nawet jeszcze wcale nie jadłem żyrafiny
Rawr!
Dobra, plan jest taki... znajdujemy żyrafę, a ja i Sam ją płoszymy, a potem rzucamy Nita by złapał się jej szyi i ją przegryzł...
*Kiwnęła glową* Nit.. tylko uważaj bo zyrafa uderzeniem szyji może cie nawet zabić.. *powiedziała z małą troską w glosie*
Ostatnio edytowany przez Sambirani (2011-09-16 17:22)
//xd//
I pamiętaj, nie spadnij, bo to trochę wysoko jest...
To też.. A teraz znajdzcie mi żyrafe..
Hmm... Żyrafy trudno nie zauważyć... rozejrzyjcie się...
*Posłuszcie rozejrzała się po sawannie. Długo nie musiała szukać. Za pobliskimi drzewami stały 2 żyrafy*
I jak, znalazłaś je Sam?