Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Simba! W tej części on.... super wygląda ta części jak on dorasta razem w Timonem i Pumbą....
Takh...Simba jest ogółem moją ulubioną postacią w całej trylogii, a w tej jest bezkonkurencyjny :-)
You know it's sad but true!
moimi ulubionymi postaciami są tiomon i pumba jako główni bohaterzy tego filmu ale simba też fajny jest
Spójrz na gwiazdy,bo z nich patrzą na nas wszyscy władcy z przeszłości...
Pewien mądry król powiedział: Jesteśmy jedno. Nie zrozumiałam wtedy. Już rozumiem...
Jeden głos ja i ty, ziemia, niebo, radość, łzy...
taka parodia duchowego przewodnika raczej
You know it's sad but true!
Simba, a odzywki Timona i Pumby też są niezłe
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Mama Timona jest ciut nadopiekuńcza, ale urocza. Chce dobrze, a naprawdę sprawia krzywdę swojemu synowi - No bo jak inaczej nazwać takie ograniczanie dziecka? Jak on miał sie usamodzielnić? Cieszę się, że ruszył w świat.
Ale własnie mama Timona mi się podobała
Mnie najbardziej podobała się Nala , fakt może nie występowała za często , ale po prostu podbiła mi serce xD Tak samo Simba ^^
Poza tym wujek Maks , też jest niezły xD Czasem ma zarąbiste teksty xD
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Ja strasznie lubie mamę Timona i wujka Maxa (tak to się pisze?).
Są naprawde oryginalnym humorystycznym akcentem w całej trylogii KL. Prawdziwa rodzinka z życia wzięta- wójek, zrzęda i panikarz i troskliwa mama, która nie może się przyzwyczaic do coraz starszego syna.
(Jeśli coś jest nie tak z ortografią to nie krępujcie się... ;])
Ostatnio edytowany przez Aktyta (2010-04-24 07:58)
Żyj tak, aby móc lac na wszystkie wartościowe cytaty, mówiące ci jak byc dobrym człowiekiem...
~Aktyta
Haha, no to mnie rozśmieszyłes xD
twoja wypowiedź jest całkiem nie na temat więc wracając do niego - z nowych postaci najbardziej do gustu przypadł... Tata Timona z koncepcyjnych scen
Simba ! On tu tak super wygląda . Zakochałam się w nim .
Mów mi Derp lub Młoda .
Ciężko wybrać, bo nie przepadam za postaciami z tej części.
Gdybym miał wybierać, to wybrał bym Simbę. Ale głównie jako małego i nastolatka. U dorosłego wkurza mnie głos.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Simba, zdecydowanie! : D
Na drugim miejscu wujek Maks c:
"Kiedy świat się od ciebie odwraca, ty też musisz się od niego odwrócić."
Strony: 1