Nie jesteś zalogowany na forum.
*dorysowuje czerwoną grzywę na futrze Sam*
-No, to teraz jesteś lew z... ze skrzydłami
Rawr!
Sami... lew ze skrzydłami... zawsze myślałem, że jesteś lwicą *Mina w stylu *
No ale popatrz Ibie na tę "grzywę"
Rawr!
To Wy ją domalowaliście... a już się bałem...
//xd//
*siedzi z boku, o wyrazie pyska krzyczącym donośne WTF?! *
- Jesteście straszni *mamrocze pod nosem*
*bazgra sobie kwiatuszki na Jej łapach* Ale fajnie.
*macza ogon w oczobijnej różowej farbie, po czym przejechała ogonem niczym pędzlem po plecach Kory*
- Faktycznie fajnie!
*wzdrygnęła się czując maź na plecach. Opryskała w odwecie grzywę Kam zielonymi plamkami* Rzeczywiście, pyszna zabawa.
*przeczesuje grzywę*
- O nie, ta zniewaga krwi wymaga! *wylewa cały kubeł czerwonej farby na łepetynę Korzastej *
*wczuwając się w klimacik bierze maksymalnie różową farbę i całą wylewa na grzywę Iba*
Rawr!
*na ten widok zaśmiała się histerycznie xD *
- Ib, do twarzy Ci, naprawdę!
Och tak, wygląda bardzo szykownie w różu! Mam nadzieję, że Ib ma na tyle rozwinięty zmysł estetyczny, że to dostrzega. xD *sama wybucha niepohamowanym śmiechem*
//Kolejny temat do narysowania 8D//
*A ona sobie siedziała zadowolona w kaftanku machając od czasu do czasu ognem. Przeszła wzrokiem towrzystwo po czym przeniosła go na siebie* Nie wiem czy można nazwać to arcydziełem ale... napewno jest orginalne xD
-Muahaha! :awesomecat: *zaśmiała się złowieszczo i zamoczywszy łapy we wszystkich kolorach farby, rzuciła się na Nita*
-Ty też całkiem nieźle wyglądasz z tęczową grzywką
Owszem! *wylała fioletową farbę na Lorcię* A Tobie we fiołkowym prześlicznie.
-Muaha! *przegląda się w puszcze po farbie*
-Och tak, fioletowy jest bardzo twarzowy *mówi z udawaną wyższością, patrząc na swoje odbicie*
*sporo fioletowej farby spłynęło na niego*
-No i mam cały pyszczek w farbie... ale mam pomysł jak to wykorzystać
*pocałował Lori w policzek zostawiając (fioletowy) odcisk swoich ust na nim*
Rawr!
No wiesz Niciu przed chwilą jeszcze to Sam byś tak pocałował! :O No nieważne! * Iba zostawiając na Nim pełno czerwonej farb* Czerwono-różowy Ib! : D
*zezowała starając się wyłapać wzrokiem zostawiony po pocałunku ślad. Słysząc Korę spojrzała na nią podejrzliwie, po czym objęła Nita mocno (no, może troszkę za mocno ) i powiodła po przyjaciołach wzrokiem mówiącym 'nie oddam'. Jedną łapę zamoczyła w pomarańczowej farbie i przygryzając własny język zaczęła podpisywać się na ramieniu Nitrola : D*
Heh... prawie jak podpisywanie się na gipsie z tym że bez gipsu...
Rawr!
Jak kolorowo się zrobiło! 8D Kocham kolory!! *mówiąc to rzuciła w powietrze kubeł tęczowej farby*
*Kubeł poleciał w powietrze, a następnie uderzył o ziemię, jednak farba nie spadła na nich a utworzyła wielką, podwójną tęczę na niebie*
-Ale schiza! :awesomecat:
Rawr!
Łooooooł! *patrzy się z rozdziawionym pyszczkiem na tęczę niczym zauroczone lwiątko*
*zamrugała kilkakrotnie nie wierząc w to, co widzi*
-Chyba mi się kręci w głowie... Za dużo budyniu x D
*zaczęła się śmiać na widok tylu kolorów*
Całe szczęście, że ta farba jest nietoksyczna... i chyba nawet jadalna... *Próbuje* Błe... smakuje jak przypalona jajecznica... ale to znak, że się przynajmniej nie potrujemy... więc... *Tuli Korę jedną łapą i Sam drugą* Normalnie kalejdoskop :awesomecat:
*znowu zamrugała oczami kilkakrotnie*
-Tak... Wiecie, że czasem od kalejdoskopu może kręcić się w głowie...? *spytała dosyć nieprzytomnie*
Ib zabrudzisz mnie na różowo a ja chcę być tylko czerwona! :O
*czyta napisy na puszce farby*
-Spokojnie... ona jest szybkoschnąca
*czyta dalej*
-I... niezmywalna :O
Rawr!
*wytrzeszcz* Jak tooo? *robi jej się słabo* //No to wpadliśmy //