Nie jesteś zalogowany na forum.
Nie wiem, czy jest potrzeba więcej niż jednego tematu.
DOTĄD Z FORUM ODESZLI:
- Monilip
- Jackie
- Arisa
- Astra
- Black
- Naviceya
- kiara
- Alert
- Natira
(')
Jak to Hassi odszedł Szkoda że tylu dobrych użrtkowników od nas odeszło
dostałam takiego oto e-maila :
Nie mam i nie będę miał więcej czasu (a raczej nie mam ochoty ). Mojego
profilu nie dałem rady usunąć sam , gdyż musi to zrobić inny admin. Z
góry byłbym wdzięczny za usunięcie go.Pozdrawiam Hass
Hmmm............... Tego się nie spodziewałem po nim. Jednym słowem trzeba się wziąść do roboty.
Damy rade Kiara 0
Wiem *przytula Kowu*
Ale kiedyś napisał :
,,Dziękuję za miłe powitanie Kiaro. Forum jest naprawdę świetne i opuszczać go nie zamierzam. Pozdrawiam.'
Po prostu życie mi się zmieniło bardziej niż do tej pory odkąd pracuje dla korporacji. Nic na to nie poradzę że brakuje czasu. Po prostu im jest się starszym tym bardziej jest do (do wiadomo czego ) Przynajmniej cieszę się że Boże Narodzenie spędziłem w domu. A na forum zaglądnę w wolnej chwili, a nie widzę żeby coś było tu nie tak, dajesz sobie spokojnie radę (ale szczerzę przyznam że z przyjemnością bym poprawił posty i zajął się nielubianymi przez wszystkich ort'ami ).
Nala nie podała powodów, Maroko po prostu się nie chce a Monilip przestała się interesować Królem Lwam...
szkoda :\ może jakby wyszedł TLK IV to by powróciła
Rawr!
Z ciężkim sercem dodałam też Astrę (tą ze skrzydłami) i Arisę.
A ciągle wspominam Jackie... Była jeszcze większym świrem od Nati, pamiętasz Nitrol ?
ironia ? Jeśli jej nie lubiłam to już nie pamiętam
Odchodzą, przychodzą, stado i tak istnieje;)
Czego Aisha juz nie pisze?
Szkoda że odeszli, odchodząc stracili tu na forum znajomości przyjaźnie i kontakty.:(
nie wiem ... właściwie, to tak odeszła po cichu...
hmm....... może czasu nie ma i jeszcze się pojawi.
A dlaczego odeszli.:( Przecież mogli dalej być na forum i z nami pisać i bawić się. To nie fair.:)
każdy kiedyś odejdzie... prócz mnie
pewnie problemy życiowe, szkoła, albo z tego wyrośli. (tak jakby można było wyrosnąć z Król Lwa )
Kiara nie musisz się martwić ja się nigdzie nie wybieram
Ja zawsze jak tylko będę mieć czas to coś napiszę. Nie będę tylko w ferie i na wakacjach
Nat to już chyba setny raz ^.^
Nat jak znika, to już nawet nie liczę . Jesteśmy zbyt zgrani
Przepraszam wszystkich... Ale odchodzę. Nie wyrosłam z Króla Lwa, nadal jest w moim sercu, ale nie radzę sobie. Zbyt dużo mam do roboty. Wybaczcie. Papa
Rozumiem, zawsze będziesz tu mile widziana i mam nadzieję, że wpadniesz czasem choć na chwilę
No to do zobaczenia *przytula na pożegnanie*.
Rawr!
Do widzenia Mika, będę tęsknić *przytula ją *
No cóż, szkoda, ale zawsze zapraszam ! Twoje konto nie zostanie skasowane przez rok.
dobrze.. Cieszę się, że byłam tu mile widziana i jestem... Będę patrzeć, oglądać... Może kiedyś wrócę...
Nat chce odejść na stałe juz jej sie to znudziło
Wiem chce żeby Kiara 0 osobiście zablokowała jej konto więc ja się nie mieszam.
Rawr!
Jak tak jej na tym zależy, to zapraszam na poważną rozmowę na GG. mam pewne sprzeczne kwestie
Mnie interesuje
No wróć jeszcze, nie myślałem o tobie jako nabijaczu postów
W każdym razie szkoda, że odchodzisz
Rawr!