Nie jesteś zalogowany na forum.
*załapuje z Cam kontakt wzrokowy i uśmiechnęła się szeroko po tym spojrzeniu od razu rozumiejąc ich wzajemne nadzieje*
*Siada obok Kam*
- Już się boję co wymyślisz.
*Uśmiechnął się zawadiacko*
O ile zdoła coś wymyśleć. *wtrąciła uprzejmie*
Jak znam życie to i tak wypadnie na mnie... albo na Nita... //xd//
A czemuż to właśnie na Was? *zainteresowała się*
Bo mamy takie szczęście do tej gry, że będziemy się musieli pierwsi spowiadać...
//To jak u mnie w klasie, taki jeden jest chodzącym magnesem na nauczycieli (nie żeby się wyróżniał w górę czy dół, po prostu ściąga na niego, nieraz przez przypadek uwagę nauczycieli )//
- Koruś, kochanie, doceniam Twą troskę, nie mniej jednak zapewniam, że dam sobie radę.
*Bierze narzędzie zbrodni i kręci..... a ono się kręci i kręci i zatrzymać nie może..... zatrzymało się!* Na kimmm.... ?
Cieszę się niezmiernie Camciu, chętnie będę nastawiać uszu na Twe wypowiedzi. *uśmiechnęła się ślicznie. Po czym do Iba* Cóż, w takim razie od początku będę nastawiać uszu.
*rozejrzała się po zgromadzonych, po czym szybkie spojrzenie na butelkę. Uff, nie ona, ona jeszcze trochę pożyje*
Patrzy na butelkę... ech... a nie mówiłem... Nit, spowiadaj się //xd //
*wyszczerz*
- A ja chętnie posłucham... zaraz, moment... go tu nie powinno być, on tak jakby... samotny nie jest *drapie się po łbie, zagubiona*
Uwierz mi Cam, ja też wielu rzeczy nie rozumiem jeśli chodzi o związki. *mruknęła do niej*
*poklepała ją delikatnie po barku*
- Miło, że nie jestem tak osamotniona w samotności...
*uśmiechnęła się pod wąsem*
*zniecierpliwiona uderza ogonem raz po raz o podłoże*
- Jeju, ile to może trwać... Juz ja w lepszym tempie bajki wymyślam. xD
Ale ty Cam jesteś wpdrawionym bajarzem! xD *wyszczerz*
*drapie się po łbie*
- Ty nawet tajemnicy nie potrafisz dotrzymać *rzuciła z udawanym wyrzutem*
Jak to? :O Zdradziłam kiedyś jakąś?
*wstał, chwycił Lori za łapę i uśmiechnął się*
-Hmm... myślę że już pora żebyśmy opuścili ten klub
Rawr!
Nit.. Ja wiem, że wiek nie powinien stawać na przeszkodzie, ale.. nie lepiej by było żebyś poszedł do Machiny Czasu?
-Eeemm... No tak, Nit ma rację *z uśmiechem na pyszczku omiotła spojrzeniem otoczenie*
-Na nas już czas. Ale zabawa była przednia! :awesomecat:
-Tak tak, wrócę do normalnego wieku za jakiś czas, Lori ma rację - pa! *pomachał wszystkim łapą na pożegnanie*
//ZT//
Rawr!
*patrzyła długo za nimi, po czym westchnęła* Nie sądzę bym ja w taki sposób opuściła ten klub. ^^|"
-Uważaj, bo kiedyś się zdziwisz ^^ *mrugnęła do Kory i nadal trzymając Nita za łapę wybyła z Klubu*
[zt]
- Nie tylko ty *wymamrotała nieco niewyraźnie w stronę Kiary*
Hmmm... *Popatrzyła za odchodzącymi.* Gramy dalej?
- Jasne! *ożywiła się, klasnęła w łapy*
- Tylko... Krętacz zniknął... znaczy... osoba, która powinna kręcić... xD
To może ja zakręcę? *westchnęła* Będę zastępczynią krętacza.
Dobra, to kręć Na kogo teraz wypadnie... pewnie na mnie