Nie jesteś zalogowany na forum.
Sorki, nie wiedziałam, że śpisz. *Posłała mu przepraszający uśmiech*
A no sobie spałem... ale już nie śpię...
//nie ma to jak mądre teksty //
*przekręca się na grzbiet i zaczya grzać brzuszek w słońcu*
//Dokładnie //
*Złapał łapą stojącą nas nim Sam i przewrócił... na siebie* //xd//
*Teatralnie przewróciła oczami, jednak nie mogła się nie uśmiechnąć* A ty zawsze to samo...
No co... tak mi jest wygodniej niż gdy mi stoisz na brzuchu
A jak skacze? *Zaczeła podskakiwać na brzuchu Iba uśmiechając się złośliwie* //Ale jestem złośliwa //
Mniej ugh... wygodnie... auć... *Złapał ją łapą i przycisnął do siebie tak, że przestała skakać* No tak lepiej
//xd//
Chwyt godny zapśnika.. *Westchnęła ale więcej się nie wierciła*
Nie powiesz mi chyba, że jest to niewygodne
Boje się, że jak zaprzecze to przytulisz mnie tak, że mnie zngieciesz... Więc przytakne.
Nie no... zgniatać Cię nie mam zamiaru... chyba
*Przyszła nad lwią skałę przywitać się z innymi *. *Usiadła na takim dużym kamieniu *.
*przeciągnęła się i ziewnęła* O hej Ash.. *mruknęła*
Hejka Ash *Pomachał jej jedną łapą drugą cały czas tuląc Sam *
*usiadł sobie na krawędzie półki skalnej i obserwował widoki*
-W sumie... jak się tak patrzę w dół... to może lepiej troszkę się odsunę *powiedział cicho do siebie, a jak powiedział - tak zrobił*
Rawr!
Cześć Ibilis i Kora -*miauknęła przyjaźnie uśmiechając się jak małe lwiątko do nich. *Popatrzyła na swoje łapy była umazana ziemią, to więc zaczęła myć się dokładnie wygładzając sierść*.
Ostatnio edytowany przez Ashley (2011-10-24 06:31)
Nit nie spadnij *Rzucił widząc jak Nit się cofa*
No a niby po co się odsunąłem? ^_^
Rawr!
Wolę Ci powtórzyć nawet jak coś zrobisz... kto wie co lwiątku może do główki strzelić...
*zsunęła się leniwie z głazu* Hej, Ash.. *podeszła do Iba* Co znów Nit wyczynia?
A nie lepiej mnie się spytać Koro, o to co ja robię? :chytrykot:
Rawr!
*układ brwi i usta lekko otwarte w jakby uśmiechu wydawały się mówić: co Ty sugerujesz mały? Na głos powiedziała* W takim razie co Ty wyczyniasz Nit?
-Nic nie sugerowałem //poważnie! // Po prostu to chyba ja wiem najlepiej co robię ^_^
Rawr!
//Mój pysk jedynie subtelnie wyrażał to pytanie, już mogłeś mi spokojnie odpowiedzieć na to wypowiedziane //
Ależ ja nie sugeruję, iż coś mi sugerujesz. aniol A uważasz, że odebrałam Twój tekst jako sugestię?
Ostatnio edytowany przez Kora (2011-10-27 08:52)
Znam ten twój wyraz twarzy i zdecydowanie za każdym razem gdy coś sugerowałem - dokładnie taką minę miałaś
Rawr!
Cóż, wolę nie liczyć tych wszystkich razów kiedy coś mi sugerowałeś. No więc w takim razie: co tam robisz?
Obserwuję widoki, ciężko dać wiarę że to wszystko *pokazuje łapą przeciągając ją wokół siebie nad linią horyzontu* to nasze ziemie ^^
Rawr!
Cóż, a więc patrz, to Ci młody rozwinie wyobraźnię. *z dumą popatrzyła na horzont wskazany przez Nita*
Korooo... pójdziemy na cmentarzysko słoni? *wskazuje łapką* -O tam!
Rawr!