Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 15 16 17
Wątek zamknięty
Chłopaki widać koniec? jest tam coś?
// Ib, nie przesadzaj, bo będziesz wyglądać tak : http://www.po-land.pl/?p=36406 xD //
- Dobra, wychodź na dach, porozmawiamy sobie gdy się stąd wydostaniemy..
* Słyszy głos Maćka *
- Maciek, jestem dziewczyną!.. -_-
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2011-11-25 19:29)
//Ło jeny...//
Ja to widzę wyjście! Widzę światło! *Wychodzi na dach* Eee... szedłem poziomo... a wyszedłem ku górze?
* Wychodzi na dach za Ibem, po czym rozgląda się szukając zejścia *
- Teraz cicho, żeby nas nie usłyszały .. pokerface
-Ib, widzisz jakieś zejście?..
czekajcie!
*wychodzi cały w pajęczynach. Siedzi na nim wielki czarny pająk jednak on o niczym nie wie*
-uff.. ehh... czemu tak na mnie patrzycie
*coś przeczuwa*
//zabijcie/zdejmijcie ze mnie tego pająka//
//Za chwilę :evilsmile: //
Jedyne co widzę, to pordzewiałą drabinę...
//Łojeju ile napisaliście i co ja mam teraz zrobić? :O//
*Kiedy przyjaciele przeciskali się w szybie, pewni, że zbiegli zombie, Kora oceniała swoją sytuację w stołówce. W momencie kiedy zgniłe zwłoki wlały się do stołówki, potykając się o siebie nawzajem, Kora o chwilę za długo myślała co zrobić. Zombie zablokowały jej drogę i teraz ściśniały coraz bardziej przyciskając ją do obdrapanej ściany stołówki*
//Ja nie jestem w szybie tylko w jakimś pokoju!//
*czujnie czeka na pomoc* Tam tam tam tum tam tam tam. *nuci sobie*
Ostatnio edytowany przez Leonardo (2011-11-26 11:36)
*Lwica wbiegła do stołówki z hukiem wywarzywszy drzwi, co przygniotło paru zombich // albo zombie'ch nie wiem...//. Miała w pysku coś dużego i czerwonego. * schyl sie, a jak krzyknę "już'', to uciekaj!!! * krzyknęła do lwicy. Nagle zaczął padać śnieg.Potem okazało się, że to nie śnieg, tylko piana z gaśnicy. Lwica zaczęła pryskać nią na wszystkie strony, aby koleżanka mogła uciec* Już!!!!! *krzyknęła do Kory*
//Dobra Leo, skoro chcesz, to go w takim razie zamknę, skoro tak... i tak schizowych jest ciut za dużo.//
Strony: Poprzednia 1 … 15 16 17
Wątek zamknięty