Nie jesteś zalogowany na forum.
*Uśmiechnięty skinął głową kelnerce, aby podeszła.*
*bawi się solniczk, huśtając się na krześle*
*Składa zamówienie. Uśmiecha się i czeka, aż dostaną swoje napoje.*
*rozgląda się z zaciekawieniem po lokalu, po czym zauważa że idą z ich kawą* Mniam, kawa.
Mniam... też się chętnie napiję... *Odbiera ich zamówienie.*
*sięga szybko po swoją filiżankę i zanurza pyszczek po nos w piance. Słychać jedynie podłużne sioooorb*
*Cicho pije kawkę... jednak... ma całe wąsy w piance*
//xd//
*zera na Iba i parska śmiechem. Nie wie, że wygląda równie śmiesznie*
*Widząc jak Kora wygląda... wykrzywia pysk w głupim uśmiechu... gdyby wiedział jak samemu wygląda.*
Ib, powienieneś siebie zobaczyć. *chichocze i nie może przestać*
A co? Mam coś na twarzy?
No. Zetrzyj sobie. *śmiejąc się przykryła usta łapą i poczuła piankę* Oj... też to mam?
A tylko trochę... dasz spróbować? *Nie czekając na zgodę... pocałował Korę*
//xd//
Mfmfmf! *powiedziała Miała nikłą nadzieję że inni klijenci się nie gapią*
*Miała pecha. Z sąsiedniego stolika patrzyła na nich sponad gazety znajoma grzywka. Siorbiąc colę analizowała sytuację. W końcu postanowiła interweniować.
Narysowała guzik na swoim stoliku. Nacisnęła go i uśmiechnęła się pod nosem patrząc na dezorientację przyjaciół gdy zaczęły spadać na nich płatki róż...*
//Kiar, uwielbiam Twoje nagłe wejścia do akcji xD//
*patrzy zdezorientowana na płatki róż* Eee.. to chyba nie jest przypadek.
ISTOTNIE ... nie. *Zmaterializowała się za jej plecami i nachyliła się nad ramieniem podając białą chustkę.* Coś do otarcia wąsów?
*Przyciągnęła 3 krzesło po czym zawahała się.* A... może wolicie dalej zostać sami?
Mi tam Twoje towarzystwo nie przeszkadza. *Powiedział... mało się nie śmiejąc... sytuacja wszak była ciut komiczna*
//Kiara... za takie wejście Ci się należy Laur Konsumenta 2011... albo inna nagroda //
Eee.. nie, nie przeszkadzasz.... *potaknęła nieco po wszystkim zawirowana. Zerknęła do swojej kawy, w której pływały teraz płatki róż*
*Bierze kolejnego łyka kawy...* Hmm te płatki nawet pasują... a Kiar, też chcesz kawy?
Eee.. prosimy jeszcze jedną kawę! *zawołała do stojącej nieopodal kelnerki. Odchrąknęła i zaczęła pić swoją* Różany posmak.. dobry pomysł. ^^
*Również skinęła głową kelnerce potwierdzając zamówienie.* Chętnie niestety, chyba ostatnio wpadłam w nałóg kawowy.. dlatego właśnie mogliście mnie tam zastać z colą. To jedyna co pomaga mi zapomnieć o reszcie napoi.
Hmmm... to może wypij gorącą czekoladę?
Nie no, już przeżyję kawę, bo i tak od tygodnia jestem na odwyku. *Rozgląda się po stolikach w poszukiwaniu reszty znajomych.*
Jak można przestać kawę? *z wrażenia bierze solidnego łyka*
A można można... l dlatego też próbuję oszukiwać swoje zmysły pijąc kakao.
*Zamyśliła się...*
I jak Ci to wychodzi? *Zauważa, że Kiara się ciut zamyśliła...*
*Popatrzyła się przez Iba.* Zważywszyy...yy.... zważywszy że piłam colę, kiedy miałam możliwość wyboru kawy to chyba dobrze...
Chyba tak
Jakbyś potrzebowała z tym pomocy, to mów
*Otrząsnęła się i złapała ze stołu swoją gazetę.* To co, może skoczymy się przejść jak już wszyscy wypijecie? Zaszyć się gdzieć na trawce...