Nie jesteś zalogowany na forum.
fajnie słyszałeś Mat? Mamy siostrę!
Dobrze kuzynko Nea i siostro Lejla możecie należeć do mojej rodziny. Czy ktoś zostanie moją ciocią i wójkiem? .
Ja mogę być twoją ciotką : D Wszystko jedno jak xD
Rodzeństwa nie mam, więc może będziesz córką mojej kuzynki/kuzyna, co...?
Dobrze ciociu Lori aplaus .
//Dłuższe posty! //
Super mam siostrę. Skoro Ashley jest moją siostrą to Lori też jest moją ciocią nie?
Noo, chyba tak ;D
Tylko podajcie imiona rodziców, bo jakoś was trzeba będzie do drzewka doczepić.
No właśnie, bo znaki ??? to głupio będą wyglądały, ale w ostateczności je dam
Ja nie mam rodziców. Ponieważ bardzo bym chciała, by ktoś nim był ale nie wiem czy te osoby chcą.
Ostatnio edytowany przez Ashley (2011-06-15 06:30)
Ashley ale możesz podać imiona rodziców nie z slz. Imiona moich rodziców: Sakura(mama) Rajon (tata)
Przygarnie ktoś mnie? Szukam jakichkolwiek krewnych
Wszyscy nowi :
Proszę, popiszcie z nami przez jakiś czas, zanim zaczniecie szukać rodziny. To raczej dziwne wkradać sie do drzewa genealogicznego niezbyt wiele wspólnego z nim mając.
Ale kiedy już staniecie się stałymi, aktywnymi userami, i poznamy się przy wielu przygodach i przeciwnościach to zapraszam do szukania swojego miejsca w Stadzie, Ale Dopiero Wtedy.
W pełni popieram Kiarę 0 //Może z lenistwa, że mi się nie chce ciągle przerabiać drzewka ale wczoraj to ze trzy aktualizacje robiłem w dziesięciominutowych odstępach//
Ludzie, najpierw poznajcie członków Stada, by wiedzieć, czy na pewno chcecie, by byli Waszymi krewnymi
No, na przykład jak się w kimś zakochacie, a potem okaże się że nie możecie z nim być na forum, bo macie z nim jakieś powiązania rodzinne, a takie zmienianie pochodzenia, na życzenie to tylko więcej roboty dla Ibilisa czy innych adminów , lub modów.
Myślę, że wszyscy zrozumieli od razu, gdy przeczytali post Kiary. Myślę, iż nie są takie z nas tumany, by wałkowano nam to aż trzy razy. ^^""""
Wybaczcie, że taki ze mnie gałgan. ;p
Ja szukam rodziców
Jestem MYŚLĄCYM lwiątkiem, tylko już troche starszym z moich lwich przeliczając na ludzikie miałbym 12 lat
Ostatnio edytowany przez Damu (2011-06-20 10:15)
Damu, czy na pewno chcesz już decydować się na szukanie rodziny ?
Moja rada aby poczekać opiera się głownie na tym, że jeśli pożyjecie z nami jakiś czas i poznacie Stado, to nie będzie już bezosobowych próśb - hej, czy ktoś może mnie adoptować, tylko pytania do konkretnych osób, które lubicie i znacie.
Noo, chyba tak ;D
Tylko podajcie imiona rodziców, bo jakoś was trzeba będzie do drzewka doczepić.
czy ja też muszę podać skoro lejla podała bo to wygląda że to byli moi rodzice ?
Ostatnio edytowany przez Ashley (2011-06-21 07:29)
no ... dziecko sie z powietrza nie bierze . :p
No dobrze matka Karna a ojciec Bari.
Ostatnio edytowany przez Ashley (2011-06-21 08:59)
A wiec Ibciu - kolejna rodzinka niełączona z głównym drzewem.
Ashley - jakbyś chciała być z resztą, to byś dodała uwagę, do jakiej gałezi chcesz sie doczepić.
Ojjoj ja też szukam !
Taty, Mamy i brata(niekoniecznie).
Przygarnie ktoś mnie? Szukam jakichkolwiek krewnych
Mogę być twoją siostrą
Nitrol Kiara Kora, przyda wam się kuzyn? albo przybrany brat (osierocony)?
Maciek, ja mogę być twoim ojcem chrzestnym.
Leo, raczej nie praktykowaliśmy rodziców chrzestnych (choć wiem do czego pijesz) , ale mógłbyś być np przybranym ojcem - adopcja.
a jeśli nie przybrani rodzice to może Nit chciałby brata, skoro stracił siostre...
Nieee... ja aktualnie nie szukam nikogo z rodziny
Rawr!
Cóż, masz wiec pecha Maćku bo ja też nie.
Adoptować też oczywiście mogę, jeśli chce.
Leo raczej wolę być nieadoptowany. Kiara, Nit szkoda
No trudno, jak nie chcesz to nie bedziemy Cię zmuszać.