Nie jesteś zalogowany na forum.
Ja szukam rodziny nieważne siostra czy brat i rodzice muszą być, ale nie adopcja
Ostatnio edytowany przez Destini (2012-01-05 21:25)
Nie szuka ktoś czasem siostry ?
A wiesz, że szukam siostrzyczko.
-witam. Jam jest Eragon, syn Murana i Joki, wnuk Lojasa i Wathy. Przybyłem tu, aby odszukać mej siostry, lecz imienia jej nie znam, gdyż została ona wygnana bardzo dawno temu-gdy była bardzo młoda lwicą. Mówiono mi, że jest bardzo piękną lwicą. Nasza matka, Joki miała różowe futro, więc i moja siostra musiała coś niecoś odziedziczyć po niej. Jeżeli ją znacie, a nie powiecie, gdzie ona się teraz znajduje, mój ojciec przybędzie tutaj osobiści i się z wami dogada inaczej. Natomiast tym, którzy pomogą, czeka wysoka nagroda. Moi rodzice są królami Alawestroi. To bardzo daleko stąd. Muszę czym prędzej odnaleźć moją siostrę i sprowadzić ją do naszej krainy, albowiem czeka tam na nią jej małżonek, Rutaj. Nie wiem czy Wam wiadomo, ale ona uciekła dlatego, iż nie chciała za niego wyjść. W przepowiedni było napisane, iż córka Murana wyjdzie za starszego od siebie dwa razy lwa i będzie miała sześcioro potomstwa z nim. Przepowiednia MUSI się spełnić i dlatego przybywam, aby ją odnaleźć. Będę tu tak długo, aż ją odnajde i zaprowadze do domu.
Hmmm, łady opis, ale wybacz Eragonie - to wygląda na zalążek opowiadania, a ten temat służy do ustalania pokrewieństwa między członkami stada.
A o miejsce na drzewie można sie starać ok przynajmniej 50 postów.
Nie bardzo wiem czego szukasz, czego chcesz - jeśli o opowiadanie to przenieś się do działu opowiadań, a jeśli chcesz interakcji z innymi osobami to stwórz temat w Naszym Lwim Stadzie.
Kiara0, czy ja i Destini mozemy być siostrami ?
odsyłam tutaj http://forum.krollew.pl/viewtopic.php?pid=79841#p79841 więc na razie nie . Jak Destini troche popisze i się wszyscy poznamy to zobaczymy. Nie wykluczone że któraś z was zmieni zdanie.
Jestem młoda lwicą i szukam rodziców, rodzeństwa, oraz może i chłopaka
/ gdzie mogłabym zmienić autora avka? /
//Polecam deviantart.com, ale pamiętaj, by zapytać autora o pozwolenie! Ewentualnie zawsze możesz zamówić u kogoś av specjalnie dla ciebie, jednak takie wygody tylko za pointsy
~Lor.//
Ostatnio edytowany przez Sarmina (2012-01-10 17:53)
Najlepiej to na początek ZMIEŃ AVATAR a dopiero potem autora ^_^
w zakładkach profilu to jet strona dodatkowe pola.
Kiara0, Destini ma już prawie 50 postów, może zostać moją siostrą?
Jasne, że może - dodawać do drzewa?
Rawr!
Tak, ja bardzo chętnie zostanę siostrą Vity.
Yea, witaj siostrzyczko ! Jeszcze teraz znalexc rodziców
Mi w oko wpadł: Shupavu
Tylko nie wiem,czy zostanie moim mężem.
Dopiszcie tam mnie . Jak Dagor się zgodzi, może być moim mężem...
No to czekam na decyzję Shupavu i Dagora
@Rarity - z małżeństwem to chyba warto poczekać, najpierw dodaję kogoś jako partnera
Rawr!
*Zakasłał* Wybacz Rarity ale jestem zajęty.
Jest ktoś kto przyjął mnie i Vite jako córki.
Mogę się zgłosić. Jeśli chcecie
Jeszcze tylko powiadomię Vite a kto zostanie mamą.
Raissa jak się zgodzi
Dopiszcie tam mnie . Jak Dagor się zgodzi, może być moim mężem...
Bardzo mi przykro ale nie....nie pasujemy do siebię...a jeżeli jeszcze do tego nie doszłaś to objaśniam, że między nami koniec.
Destini, zgadzam się, Shu, zgadzam się. Zapytałeś już Raissę ?
Tak zapytałem się i się zgodziła.
Więc prosimy o dodanie naszej rodzinki do drzewa.
Ja także szukam rodziny. Szukam brata lub siostry.
Kari , ja mogę zostać twoją siostrzenicą lub bratanicą .
// Uzgadniałyśmy to już chyba , nie ? //
Zgadzam się! Ale czy siostrzenicą czy bratanicą to sama wybierz.
//Uzgadniałyśmy.//
EDIT:
Może być siostrzenica.
Ostatnio edytowany przez Karinda (2012-03-10 19:59)
Ok . Proszę serdecznie o dodanie .
Ja dołącze białe lwy do mojej rodziny.