Nie jesteś zalogowany na forum.
Dla mnie to bez różnicy czy mój nick jest pisany z małej czy z dużej litery Dla mnie to nie jest takie ważne
Witam wszystkie nowe pyszczki bawcie się dobrze ;]
Tak... Witam wszystkich i zapraszam do miłej zabawy
Cześć wszystkim, jestem nowa
Witam. *kłania się powoli* Jestem Książę Akairo, miło mi Was wszystkich tu powitać.
Witajcie Sanea i Akairo !
Witam Sanera, witam Akairo...
I małą uwaga - jeśli tytułujesz się księciem to zakładam że przychodzisz z zagranicy - z innej ziemi/grupy ponieważ Stado Lwiej Ziemi posiada już ród królewski, poczytaj sobie tematy na forum Rodzinka.
Witam, jestem Serpeen. Byłam już tu jakiś długin czas temu, ale jakoś nie mog łam pisać postów w tym temacie ;/ Noi jeszcze raz- Witam
A no witam świeże mięsko !
Witaj Sanea.Witaj Akairo.
Też jestem nowa ale już trochę jestem
Witam wszystkich nowych. Jestem Ibilis - admin... i to dość czepialski (bodaj najbardziej... nawet )
Miłej zabawy życzę
Witam ponownie Serpen, lecz przypominam wszystkim że takie powroty lepiej ogłaszać W sasiednim temacie "ci znajomi nowi" lub nawet w nieobecnościach jako powrót.
Jeszcze moja rada którą od teraz będę dawać każdemu w tym temacie:
Nowi! Jeśli macie czas wieczorem to zapraszam do krótkiej rozmowy na GG. Wypada mi znać trochę was wszystkich a wam chętnie wytlumaczę zasady i szczegóły pisania na forum.
To jest piekielnie ważne, więc jeśli macie wątpliwości-nawet jak napisać jakąś nazwe własną to piszcie do mnie.
Witam wszystkich! Jestem NikeBoss3415 ,jestem tu nowy i nie miałem pomysłu co napisać aby Was powitać.
Witaj NikeB. Jestem Ibilis aka czepialski admin.
Miłej zabawy
Dzięki Ibilis.
//I już zacznie się moje czepialstwo Pisz dłuższe posty (najlepiej zapoznaj się z regulaminem [link] Ibilis//
Witam wszystkich serdecznie jestem tu nowa i mam nadzieję, że zagoszczę tu na stałe
Witaj Zami. Jestem Ibilis... i resztę możesz przeczytać kilka postów wcześniej
Ale was nawiało świerzaki ^^ Witam wszystkich, i tych co dopiero się witają pierwszy raz i tych co już witają innych
Dużo nowych pyszczków ^^ witajcie i bawcie się tu z nami dobrze ;]
Więc: witam wszystkich nowych. Niestety, chętnie wymieniłabym każdego osobno z imienia, jednakże jestem na to... zbyt leniwa
Witam NB, witam Zami!
Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące pisania lub działania forum to zapraszam do rozmowy. Nr w profilu.
Witajcie! Jestem Kasia, ale używam nicku Lizziey - zdrobniale Lizz, Lizzi, a nawet Lizzak - i nawet nie macie pojęcia, jak się cieszę, że znalazłam tak wspaniale działającą stronę o moim ulubionym filmie Disney'a. Wiele innych niestety już nie działa, dlatego z wielkim zapałem dołączam do tego wspaniałego kręgu życia lwiego stada!
Witaj Lizz. Jestem Ibilis. Życzę miłej zabawy (w granicach regulaminu )
Hej NB, witam Zami, hejka Lizz
Bawcie się dobrze
Rawr!
Już od dłuższego czasu obserwuję to forum, jednak dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować
To może krótko się przedstawię - mam na imię Maciej, mam 15 lat i tak jak większość z Was lubię Króla Lwa. Natrafiłem na to forum wtedy, kiedy chciałem czegoś więcej się dowiedzieć, aż w końcu postanowiłem się tu zarejestrować. Oprócz tego lubię słuchać muzyki klubowej (dokładnie Trance przeplatany Chill Outem) i w wolnym czasie tworzyć ją w programie FL Studio 10
Jestem troszkę nieśmiały, ale mam nadzieję, że miło spędzę z Wami czas w Stadzie. Obiecuję, że będę grzeczny i będę starał się pisać rzetelne posty
Pozdrawiam
Hej Pit, fajnie przeczytać dłuższy post w przywitaniach.
Podzielisz się z nami efektami swojej pracy w FL Studio?
Rawr!
Yaaay! Nareszcie ktoś z Krakowa
Witajcie u nas Pit, Lizziey i wszyscy, których jeszcze nie zdążyłam przywitać ^^
Mam nadzieję, że będziecie się tu dobrze bawić i oczywiście zostaniecie jak najdłużej
W razie problemów - służę pomocą.
Podzielisz się z nami efektami swojej pracy w FL Studio?
Jeśli będziecie zainteresowani to czemu nie Nie są to jakieś super produkcje, ale myślę, że z biegiem czasu będę tworzył coraz lepsze. W końcu trening czyni mistrza
Witaj Pit. Ib jestem - najbardziej czepialski admin... ale Ciebie nie będę chyba się musiał czepiać
Witam, zarejestrowałam się tu, ponieważ mój kuzyn to ma, lecz on mnie rozpoznał, była trochę afera na ChatBoxie...
Mój kuzyn : Dagor