Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna
skąd ty wiesz, że akurat: "Rosko"??
Ja jestem zdania, że Kovu został znaleziony przez Zirę, czyli ona nie jest jego biologiczną matką...tak jak Skaza nie jest ojcem....
"Dlaczego SImba wygnał z Lwiej ZIemi Zire? "? Cóż.... może dlatego, że nie chciała się pogodzić z tym, że rządzi prawdziwy król? Że inaczej wybuchła by wojna domowa? W końcu i tak wybuchła ale.....moim zdaniem dobrze zrobił! Choć nie pomyślał, że nie wszyscy "ciemni" muszą być źli....Ale Może trzeba było odczekać to jedno pokolenie by naprawić zło....
PS. To jest forum, nie blog..ale to szczegół
Ostatnio edytowany przez Monilip (2007-06-18 17:53)
moment offtopu :
musisz wejść na górze pod logiem forum w Rejestracja potem kliknij,że zgadzasz się na warunki zasad i wypełnij formularz rejestracyjny i czekaj na maila,w którym potwierdzisz rejestrację - od tej pory będziesz pełnoprawnym użytkownikiem.
ROSOKO - fani już nie dyskutują na jego temat,a buszując kiedyś po necie znalazłam forum,na którym fani zgodzili się przystać na to,że jest on prawdziwą postacią i dali listę kilkunastu innych zaprzyjaźnionych for,które się z nimi zgadzały.
Szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę o Rosoko...
You know it's sad but true!
jeżeli bł kochankiem Ziry to może jest ojcem Kovu. Bo przecież to nie Skaza jest jego ojcem
Spójrz na gwiazdy,bo z nich patrzą na nas wszyscy władcy z przeszłości...
Pewien mądry król powiedział: Jesteśmy jedno. Nie zrozumiałam wtedy. Już rozumiem...
Jeden głos ja i ty, ziemia, niebo, radość, łzy...
nigdzie o tym nie czytałam, a na wszystkich drzewach genealogicznych kiary itp. nie ma ojca kovu a jak jest to czemu go nie wpisują?
Pewien mądry król powiedział: Jesteśmy jedno. Nie zrozumiałam wtedy. Już rozumiem...
bo nikt (hyba) nie wie kim jest ojciec Kovu
Śmierć przychodzi nagle, nieproszona. Nawet nie zdążysz się obejrzeć a ona już tu będzie.
kiara właśnie powiedziała że to rosoko czy ktoś tam xP
Zagmatwane to trochę ale się połapałam MOje zdanie: Zira miała kochanka, a Simba synka
Jakto o jakie?
Dr House
Taaaaak...xP zaraz się okaże, że Simba i Nala nie próżnowali i dorobili się całej gromadki, z które przetrwałą tylko Kiara xP
hehehehehe............. to byłoby ciekawe ale dziwne
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
właśnie.... też bym chciał zobaczyć Może ktoś coś wie na ten temat???
WIELKI POWRÓT.
Hehehehehehehe.............. Niewykluczone.
WIELKI POWRÓT.
Zgadzam się z tym ja też chcę zobaczyc to
Dr House
Ja znalazłem komiks z mufasą i jego bratem. Jak ktoś chce to niech napisze na gadu.
WIELKI POWRÓT.
Wiecie, od dawna zastanawiam się nad sensem słów Simby :
"Wokół siebie masz nas,dumnych grzyw wyrasta las"
zaczynam podejrzewać,że Simba miał więcej dzieci jak Kopę i Kiarę ...
- Lwice nie mają grzywy,więc nie chodzi o resztę stada,
- te grzywy "wyrastają" więc chodzi o lwiątka,
- "las" - jest ich dużo,
Coś jeszcze ???
ja to zinterpretowalam troche inaczej ^^
Dumnych grzyw wyrasta las. Mozliwe ze chodzi tu o rodzine. Mam namysli od wiekow mowi sie o dumnych straznikach cyzli o drzewach. Kiedys Korona drzewa nazywana byla grzywa dlatego slowa te moga byc skierowane w strone liczebnosci i sile rodziny. Samotne drzewo jest zawsze narazone na wszystkie czynniki atmosweryczne takie jak deszcz czy silny wiatr moze byc latwo zniszczone gdyz nie zawsze zdazy urosnac na tyle wysokie by stawiacz czola temu wszytskiemu. Natomiast gdy drzew jest wiecej w jednym miejscu jedno ochrania drogie tak samo jest w stadach lwow i innych stworzen kazdy broni kazdego.
Dlatego moim zdaniem stwierdzenia '..z dumnych grzyw wyrasta las' jest przenosnia mowiaca ze tylko w rodzinie/grupie ma sie szanse na przetrwanie (moze zle sie wyrazilam ale chyba wiecie o co mi chodzi Xd ja tlumaczyc nei umiem) XDD
Śmierć przychodzi nagle, nieproszona. Nawet nie zdążysz się obejrzeć a ona już tu będzie.
I otuż to ja też tak to zinterpretowałem...........Simba chyba aż tak napalony nie był P.S Fajna piosenka
WIELKI POWRÓT.
1. Kim jest ojciec Nali? Czyżby wszyskie lwiątka była dziećmi Musafy lub Skazy? A może inne lwy po prostu nie trzymały się razem ze stadem?
Moja odpowiedź - nie wiem, czy to plota czy prawda, ale obiło mi się o uszy, że ojcem Nali jest niejaki Ni.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna