Nie jesteś zalogowany na forum.
//...ot, taki futrzasty temat ;3...//
Zanim odpowiecie sobie na to pytanie - chcielibyście mieć ogon? Tylko na jakiś czas czy na zawsze?
A może gdyby wszyscy mogli mieć ogony - chcielibyście? ;3 Nie zajmujmy się tu pojęciem jak, tylko czy - powiedzmy że w magiczny sposób (xD) możecie mieć ogon - może lwi, może inny, może na chwilę albo zawsze.
Mi by to odpowiadało - szczególnie gdyby inni też mieli, wyobraźcie sobie że ogon to też sposób na wyrażanie emocji ;3
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Skórzasty... Ble... no jasne, że z futrem
Z futrem, a najlepiej taki koci lub lwi
MÓW MI RULON
NADMIAR CUKRU W KRWI I W MÓZGU
SACHARA OD SACHAROZY NIE OD PUSTYNI! NA MIŁOŚĆ BOSKĄ
MOJE DA
mogłoby dziwnie wyglądać, bo reszta ciała w końcu nie ma futra
I tu się pojawia coś takiego jak Furry ;3
a może ktoś chciałby psi do merdania ?
Wolałbym jednak lwi ^^
Hmmm wolałbym Lwi chociaż wilczy też nie byłby zły A jeśli chodzi o futro to jakby było się hybrydą law i człowieka to byłby efekt powalający dla zwykłych ludzi xD
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Oczywiście, że tak i oczywiście z futerkiem
Jestę kucę kucowym sfinksę
Oo oczywiście że tak. Tylko nie taki z ludzką skórą bez futra, bo wyglądałoby to obrzydliwie Zdecydowanie wolałabym wilczy lub tygrysi
'Nie jestem katem do wynajęcia, ani obrońcą sierot. Jestem wiedźminem'
' Rzygam swoim życiem. Rzygam swoim wstydem i poniżeniem. Rzygam swoim zaangażowaniem i odrzuceniem. Rzygam brakiem odwagi i nadgorliwością. Wyrzyguje siebie na świat'
wyrosła A tak na serio to nie wiem, trzeba byłoby poczytać o historii dzikich kotów. Jeśli chodzi o mnie to strasznie chciałabym miec taki futrzasty ogonek ;3 A najlepiej lwi.
wężowa mama
Ja bym chciała mieć lwi ogonek ^^ Albo lisi ;D
Chyba nie za bardzo chciałabym mieć ogon bo jak by spodnie wyglądały?
Zupa kapusciana wiatr
Tym się nie przejmujemy, gdyby wszyscy mieli ogony to spodnie byłyby szyte uwzględniając ogon xD
Noo Dziura w spodniach xD Jak by się schowało ogon to by się pomyślało - Chodzisz z dziurawymi gaciami?
Zupa kapusciana wiatr
A gdyby tak zrobić coś w rodzaju trzeciej nogawki? Wtedy by problemu nie było
Ja jeżeli miałbym mieć ogon to tylko taki http://www.maiken2051.com/images/thumb/ … 20tail.jpg jak postacie z Dragon Balla xD
Король Леь Акуна Матата
Вместе мы вместе мы мы одно
Real Shinigami 真正的死神
Furry to styl życia.
Zawsze chciałam mieć tygrysi, gepardzi lub lwi ogon. Szkoda, że to nie przetrwało, bo kiedyś prawdopodobnie człowiek miał ogon, ponieważ zostały nam trzy kręgi ogonowe. Kurde ja chce ogon !
A moze poróbmy screeny z FH albo IT ogonów, wstawmy tu jaki nam się najbardziej podoba ?
Mi taki (to ja w FH) :
Jest taki fajny, silny
A wam jaki się podoba ?
Ostatnio edytowany przez Vita (2011-12-20 16:12)
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Ja bym chciała najlepiej lwi nie mam konkretnego modelu , ale fajny by był... no... niewiem w sumie jaki, ale i tak bym chciała go mieć
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Właśnie, Kiara0, podałabyś link do tej gry? Wiem, ze to mały offtop, ale długo pszukuję tej gry.
Vita
Skórzasty... Ble... no jasne, że z futrem
Zraniles wszystkie bezwlose koty. xD
PS: Brak polskich literek.. jakby, co
Nie lubię bezwłosych kotów, to brzydkie mutanty (tak, powstały na skutek losowej mutacji), których gatunek został sztucznie namnożony przez człowieka
/Vita, jest o tym temat na forum ,, poza tym zapewniam że wystarczy wpisać perfect world w google i cię poprowadzi: http://www.google.pl/search?aq=f&source … fect+world /
rozważmy też czy na jako ludziom/fursonom potrzebny ogon do równowagi czy tylko dla wyglądu.
Hmm... do wyrażania uczuć ? Ale to taki psi ...
Vita
Oczywiście, że tak. Zawsze chciałem ganiać własny ogon.
Chcę mieć lwi ogoooon!
//Polski znaki! >[
~L.//
Dawny nick: Tanabi.
Mam pozwolenie na pisanie w grze inaczej niż w regulaminie.
A ja mam taki "prawie ogon"!!! Dzisiaj znalazłam w szafie stary strój tygrysa, odprułam ogon i poszłam do babci przyszyć go do gumki, bo ja nie miałam. Teraz też go mam na sobie, jest żółty, wypchany szmatkami i ma tygrysie paski
Vita