Nie jesteś zalogowany na forum.
Here we talking only in English. Why? To learn to speak better English. : )
If you don't understand or you have problems with something, you can ask a question in Polish in // // ; )
If you see that somebody (for example me - my English isn't perfect too) make mistakes - correct him
//Tutaj piszemy po Angielsku. Czemu? By uczyć się angielskiego
Jeśli czegoś nie rozumiesz, lub masz z czymś problemy możesz zadać pytanie po polsku w // // ; )
Jeśli widzisz że ktoś (np. ja - mój angielski nie jest doskonały) robi błędy - popraw go
Aha - nie bójcie się być poprawieni ani poprawiać innych - przecież uczymy się właśnie na błędach ^^ //
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
All right. I am first
So who write something in here?
We are waiting
// When lioness is speak you can hear the british accent //
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-12-03 19:51)
'Nie jestem katem do wynajęcia, ani obrońcą sierot. Jestem wiedźminem'
' Rzygam swoim życiem. Rzygam swoim wstydem i poniżeniem. Rzygam swoim zaangażowaniem i odrzuceniem. Rzygam brakiem odwagi i nadgorliwością. Wyrzyguje siebie na świat'
/ Wybaczcie post pod postem//
Oh dear, I am knee deep in mud because fucking bus lapped me today when I am going to home ;/
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-12-03 19:55)
' Rzygam swoim życiem. Rzygam swoim wstydem i poniżeniem. Rzygam swoim zaangażowaniem i odrzuceniem. Rzygam brakiem odwagi i nadgorliwością. Wyrzyguje siebie na świat'
Very typicall. I hate that too. Like in a Price of a Mile (who doesn't like it?), you rest in mud.
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-12-03 20:00)
Exactly, When the bus lapped me mud i am listening the Price Od Mile This usually for statistical citizen of Poland,- mud on trousers and wet shoes in Winter
I am scared of walk on streets in winter near roadway, you of course know what I am thinking about I prefer ride on my lovely bike, altough it is a dangerous, especially in rainy weather
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-12-03 20:09)
I dunno, if should I laugh or rather cry. Today I had a lecture of American Ecoomist profesor Vernon Smith (all in English). I understood nearly all, what he had said, but I couldn't understand, what our citizians had been talking to him. (He seemed not to understand them too )
Ibilis, you had an mistake- not CITIZIANS, but CITIZIENS Tat a small vowell, but big mistake
You english is very good.
Smith can doesn't understand them because they probably speak with characteristical polish accent like this http://www.youtube.com/watch?v=0dwu67PbslQ
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-12-03 20:18)
Thank you. I didn't know, how do we spell that word. Your english is also very good. And I think (like you), that it was fault of polish accent.
Ha
Are you ever eat a pamelo? This is an a coupling an orange with melon Bland, but after bite very sweet
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-12-03 20:33)
Yes, two days ago my dad bougth one. Very good, but too big for dessert (and too small for a meal).
Exactly, too big for one men About two weeks ago, I am was on a small party with my mother, faher and aunt with her fiance.. And we can't eat a one pamelo!
Change subject.
What about school? In high school must be interesting ;>
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-12-03 20:38)
Strange fruit. Maybe designed for someone, who loved big meals (and big desserts).
Like elephant
Exactly. It doesnt't seem to be designed for normal human (but good for Natira )
What you thinking about? Natira isn't an elephant, or.. Did I miss something?
Aah, all right.
Oh and about that profesor. He told us nearly that, what said Karol Marks. But he also said, that avoiding crushes costs more, than all those crushes together.
Hello. My name is Rarity. The fameous Rarity from very popular My Little Pony Friendship is magic. How are you?
I'm fine I also like MLP. But my favourite pony is Pinkamena
Vita
But lovers always come and lovers always go...
I'd rather we just skip the formalities.
Well, skip It was warm outside today
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Yes, I have to agree. A warm welcome from spring.
Warm, beautiful and free of snow spring:D I'm really happy that time of this season have came. But I'm still waiting for holidays~!:)
Finally I have the second part of my beloved trilogy under the title: "Crescendo". The first part is "Hush, Hush".
The third part is "Silence". (How are errors it sorry).
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
English is a pretty simple language. The only thing I hate are irregular verbs. These are pain in the neck.
I am using the translator. Someone also uses it?
ZAPRASZAM!
I like birthdays, the day the child and marry christmas
ZAPRASZAM!
My favorite season is definitely summer. Why? That's simple.. Holidays! <3 I can't stand school anymore.
Oh maaan! It'll be sooo cool topic <3 - I love English! Only one sql subject that I don't understand and like <3 (other subjects I understand <333)
MÓW MI RULON
NADMIAR CUKRU W KRWI I W MÓZGU
SACHARA OD SACHAROZY NIE OD PUSTYNI! NA MIŁOŚĆ BOSKĄ
MOJE DA