Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 4 5 6
Średnia w trzeciej klasie gimnazjum: 4.67 (do paska trochę zabrakło).
Biały Orzeł znakiem, lew w sercu.
"niepodległości Jej zawsze gotów będę bronić do ostatniej kropli krwi..."
fragment przyrzeczenia ZS "Strzelec" OSW
Gratuluję wszystkim, którzy mają lepszą średnią ode mnie.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
O, to ja też Na koniec liceum średnia 4,38. Not bad, w sumie.
A teraz wyniki z matury:
polski podstawowy - 87%
polski rozszerzony - 83%
polski ustny - 100%
angielski podstawowy - 98%
angielski rozszerzony - 85%
angielski ustny - 97%
majca podstawowa - 82% <33 (jeżeli ktoś powie w moim towarzystwie beka z humana ma ode mnie bęcki :d)
Ostatnio edytowany przez Pinky (1970-01-01 01:00)
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Heh, ja od małego rysowałem mapy europy tera na tablicy moge narysować bardzo dobrą linie brzegową całego kontynentu, i nawet granice państw. Podczas gdy moi znajomi nie bardzo orientują się nawet gdzie są Węgry czy Grecja. Najdziwniejsze jest to że uczniowe I klasy Gimnazjum nie potrafią rozpoznać na mapie Afryki, ani Ameryki Południowej!
O przepraszam bardzo Lazi,bracie mój drogi. Sabcia wie
A tak do tematu,po co ja się przyznaję....w sumie,jak wszyscy piszą to ja też: 3.9
Ostatnio edytowany przez Sabiri (2013-06-28 21:52)
"Życie spytało śmierć: ''Dlaczego ludzie Mnie kochają, a Ciebie nienawidzą?''.
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
U mnie już oceny wystawiaj końcowe. Mam już 4 z angielskiego zawodowego. Na pewno będzie 6 z religii, 5 z trzech przedmiotów zawodowych, no i może uda się w końcu 4 z matematyki i angielskiego.
Jestem ogromnie zaskoczona swoją średnią - 5.40 na koniec II gimnazjum. Myślałam, że będzie ona wynosiła 5.20, nie więcej. Jestem z siebie bardzo dumna.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Co Wy wszyscy tak się dobrze uczycie O_O Ja w gimnazjum nigdy nie dobiłam do 4 bo jestem paskudnym leniem
Na koniec gimnazjum jest to średnia +/- 4,77. W każdym razie... świadectwo z paskiem
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów." Robert Oppenheimer
Moja średnia na koniec drugiej klasy gimnazjum to marne 4.57, ale jest to najwyższa średnia w klasie, więc chyba nie mam co narzekać
Co Wy wszyscy tak się dobrze uczycie O_O Ja w gimnazjum nigdy nie dobiłam do 4 bo jestem paskudnym leniem
Hy, jak miałam w pierwszej klasie gimnazjum średnią 4,1 i 3 z fizyki to mnie ojciec ręcznie zmotywował. ._.
Fizyko. Umrzyj.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Ja pod koniec gimnazjum mam średnie 4.81.
A uczyć wcale się nie uczę. Powtarzam sobie jedynie na przerwach. No może z wyjątkiem angielskiego, którego jestem zmotywowana się porządnie nauczyć.
Król Lew:
-Epicka muzyka
-Epicka historia
-Epickie postacie
-EPICKI FILM
Ja pod koniec gimnazjum mam średnie 4.81.
A uczyć wcale się nie uczę. Powtarzam sobie jedynie na przerwach. No może z wyjątkiem angielskiego, którego jestem zmotywowana się porządnie nauczyć.
Dobrze, angielski Ci się przyda
5.25 ciężko było z przyrodą. Pani Wróbel nie potrafi dać 5 ale 4 było
//To chyba nazwisko... Więc piszemy wielką literą. ~FL//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-06-17 12:32)
możesz mi zaufać, jestem dosłownie jak lew najważniejsza jest stado
P.S.Moja kuzynka Claudia dała mi to konto,bo twierdzi że król lew jej się znudził i teraz jestem ja.Mam proźbę,usuńcie to co ona dodała bo ja dopiero zaczynam.
Chciałem pogratulować Goldi, za wspaniałą średnią Ale z ciekawości, czy chodzisz do szkoły ze średnią ważoną? Jeżeli tak to moje gratulacje są podwójne.
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów." Robert Oppenheimer
FL- nie to przezwisko
Goldi.Łał ja w II miałem 5.30
możesz mi zaufać, jestem dosłownie jak lew najważniejsza jest stado
P.S.Moja kuzynka Claudia dała mi to konto,bo twierdzi że król lew jej się znudził i teraz jestem ja.Mam proźbę,usuńcie to co ona dodała bo ja dopiero zaczynam.
Dziękuję ślicznie. Chodzę do szkoły, w której nie ma średniej ważonej, ale mogę się pochwalić tym, że na koniec roku nie mam ani jednej czwórki. Szóstkę otrzymałam z: matematyki, fizyki, chemii, j. angielskiego, zajęć artystycznych i religii.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Goldi bierzesz udział w jakichś olimpiadach albo planujesz w przyszłym roku?
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
"Wywiad z Goldi", odcinek 1...
Tak. Jeszcze w tym roku (jesień) czekają mnie testy kuratoryjne na kilku poziomach, no a w kończącym się już roku szkolnym 2013/2014 brałam udział w kilku olimpiadach powiatowych i międzygminnych. Chyba wszystkie z nich zakończyły się sukcesem.
~ Goldi by Maro
Eee, w tych typach się się nie bardzo orientuję, ale czy te kuratoryjne to takie, w których najwyższy poziom jest ogólnopolski? O ile pamiętam, za takie się łapie punkty do liceum, ale gowy sobie nie dam uciąć.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
GoldenLion, wow! 6 z fizyki?! U mnie w klasie co roku jest co najmniej z 20 zagrożeń, ja sama ledwo na trójce jadę... A z matmy tylko jedna osoba w tym roku ma 5, z chemii to samo. Także wielce Ci gratuluję i trzymaj tak dalej
U mnie nie najlepiej - średnia 3,86. Ale to przez głupi niemiecki z głupią babą i przez wf. Bo gdyby nie to, to miałbym 4,0. Na szczęście 4 z angielskiego i angielskiego zawodowego YAY.
A drugi plus jest taki, że średnia z drugiej klasy nie liczy się tak na prawdę. (Tylko że brzydko to tak wygląda).
Cóż, średnia wychodzi na razie 4.5, może jednak będzie troszkę wyższa. Nie udało się zdobyć stypendium, lenistwo wzięło górę. Mam nadzieję, że uda mi się dokładniej pracować w następnym roku szkolnym. A wam wszystkich wysokich średnich gratuluję, zwłaszcza Goldi. O takiej średniej to ja nawet nie marzyłam. xD
They all will know I bring
the joy of creation
Pandziuś, wiem, że na pewno jest tam stopień wojewódzki, ale co do ogólnopolskiego nie jestem pewna... Jeżeli zostanę laureatem właśnie na stopniu wojewódzkim, egzamin z danego przedmiotu mam automatycznie na 100% i nie muszę go pisać.
~ Goldi by Maro
Koniec lipca a ja tu piszę. Wcześniej się z tematem nie zetknęłam. Średnia 5,36
Fan TLK, my little pony (tjaaa brzmi głupio ale to jest odjazdowe), i Felixa, Neta i Niki oraz innych dzieł p.Kosika. Możesz mówić do mnie Fire albo Pufka Pozdrawiam i ściskam!
1 klasa gim a ja mam 4.1 rodzice marudzą, ja się cieszę było by więcej ale jak miałem fize poprawić na 4 to faceta nie było a później na wycieczce byłem ( a zawaliłem sprawdzian znaczy umiałem go ale mój debilny mózg postanowił powiedzieć na głos odpowiedź do 1 zadania i facet postawił mi 1 z uśmieszkiem mimo że był napisany na 4+, fajnie co ? ) Dodam że jestem 3 naj uczniem w klasie a nazywają mnie kujonem ( nie uczę się nie odrabiam prac domowych tyle co na lekcji coś mi wleci do głowy )
Ostatnio edytowany przez FunnyMaster (2014-07-22 10:46)
I już się nie martw, aż do końca swych dni, naucz się tych 2, radosnych słów ... Hakuna Matata.
5 kl. - 5.00
6 kl. - 5.2
1 gim. - 4.25
"Kiedy świat się od ciebie odwraca, ty też musisz się od niego odwrócić."
Moja średnia w klasie drugiej to 4.36.
Najwyższa w klasie!
(Biedne małe głupolki, ale i tak ich kocham!)
"Najprawdziwszym złem na świecie są czyny człowieka."
Sarah J. Maas – Szklany tron
Strony: Poprzednia 1 … 4 5 6