Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Jak mnie zwiążecie, weźmiecie pod pachę i wywieziecie to pojadę.
Chciałabym i jednocześnie mi się nie chce - mam ogólnie problem zruszeniem się z domu gdziekolwiek, trzeba mnie siłą wyciągać.
Poza tym, na mojej liście wakacyjnych wyjazdów, z Woodstockiem konkuruje Festiwal Słowian i Wikingów na Wolinie...
No cóż, niepewnie podnoszę łapkę i się zgłaszam, ale niczego nie obiecuję. Zależy kto będzie grał i jak się dzieje świata potoczą.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Liczę na to, że pojedziesz - najwyżej siłą cię wyciągnę, siostro!
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Ja jadę na 95 % Jeżeli uda mi się zebrać parę osób to biorę swoją furę i założę własną wioskę, w której wszyscy forumowicze będą mile widziani
Ba chętnie bym ją firmował barwami SLZ ^ ^
Odkopuję temat - kto jedzie!?
Bump! Kto jedzie?
Tragarz mej osoby jedzie jako przedstawiciel mej mości.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Ja jadę, za kilka godzin
BADABUM!
A ja właśnie wróciłem.
Trochę dresiarzy było Ale to przez line up. Liczę na lepszy w przyszłym roku. Poza tym moi znajomi totalnie nawalili Za to na Nita mogę zawsze liczyć
Generalnie wolałbym więcej stadowiczów niż futer. W tym roku i tak mieliśmy oddzielną wioskę, można uznać, że SLZową ^^
Line up? Co masz na myśli?
Poprawka - na Nita i Maroko zawsze można liczyć.
Ja się przymierzam i przymierzam... żeby móc zawitać do Was za rok muszę walczyć żeby nie jechać z rodzicami gdzieś za granicę. Może niedługo do nich dotrze że jak ma się 22 lata, to mogę zostać sama w domu na 3-4 tygodnie (tyle trwają nasze wyjazdy), tudzież właśnie pojechać na Wooda.
Jeśli zbieralibyśmy grupę bardziej SLZ to trzeba by było przygotować jakieś... oznaczenia naszego obozu. Coby było czuć KL na kilometr.
A Niteł? Maroko? No pochwalcie się.
Oczywiście, że na Maro też jeno Niteł mi dachu nad głową już drugi raz użyczył ^^
Kiar z tym siedzeniem w domu różnie bywa. Kiedyś też mnie nie chcieli zostawiać samego, a teraz jak gdzieś jadą to mam siedzieć na dyżurze i też plany biorą w łeb
Najlepiej mieć własne 4K
No flaga SLZ na Woodstock powinna powstać, szczególnie jak Ty byś się w końcu wybrała królowo
Nit, co ze zdjęciami?
Ktokolwiek w tym roku jedzie?
...a może Jarocin?
Ja chciałam. Bardzełę, naprawdę! ;-;
Ale chu-... UJot sprawił mi egzamin wstępny na magisterkę w terminie woodstocku, nie będzie mi dane nigdy tam pojechać. :<
DAMN.
EDIT:
A w Jarocin mam obronę. XDDD
Ostatnio edytowany przez Pinky Panda (2016-06-27 22:07)
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Rzuć studia, jedź na Jarocin i Wooda!
Trochę mi szkoda, ale może za rok się uda (w końcu ).
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Jak będzie fajna ekipa to z chęcią bym się wybrał. A dodatkowo jak się ma duży samochód to można wziąć kogoś po drodze
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Kowu, mam nadzieje ze sie uda spotkac!
Saraw, jeszcze rok, moze dwa.
Niteł mam dostać grafik dzisiaj wieczorem więc coś wykombinuje powiedz w które dni będziesz chciał jechać i może kogoś po drodze zabierzemy .
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
W tym roku zdradziłem woodstock i pojechałem na openera... Było ch...owo, więc w przyszłym roku już tylko woodstock Aczkolwiek może się tak zdarzyć, że nie będzie mnie wtedy w kraju. Szykuję dużą wyprawę i będę szukał chętnych. Szczegóły wkrótce. I raczej będę tak kombinować, żeby wooda też zaliczyć coby zmyć z siebie grzech komercji xD
Strony: Poprzednia 1 2